Talormade

Talormade

2020 | Oslo, Norvegija

Nuotraukų galerija

ŽENKLO IDENTITETO KŪRIMAS

Talorade Browne yra „Talormade“ vadovė, dabar gyvenanti Norvegijoje ir kartu su savo komanda vadovaujanti kavos bei distiliavimo gamyklai Lillo Gård mieste Osle.

2019 m. rudenį Talor bei jos komanda kartu su interjero architektu Darrelu Shrubbu pradėjo kūrybinį, naujos gamyklos projektavimo procesą ir išsirinko prekės ženklą, puikiai atspindintį erdvę. Visa tai itin sėkmingai susitapatino su profesionalaus žaismingumo samprata. Jie norėjo sukurti šiltą ir linksmą atmosferą, kurioje visada būtų daug spalvingų kepinių bei skanios šiltos kavos, tikėdamiesi, kad „Talormade“ taps vietine bendruomenės susitikimo vieta.

Įkvėpta „OBOS Magasinet“ straipsnio apie „Bielke & Yang“ atnaujinimą 2019 m., komanda pasirinko „Tarkett“ „iQ Surface“. Ši homogeninė vinilo grindų danga yra kūrybinio „Tarkett“ bei Švedijos „Note Design Studio“ bendradarbiavimo rezultatas. Tai patvari ir lanksti vinilo medžiaga, siūlanti įvairias naudojimo interpretacijas.

Funkcionalumas, spalva bei forma šioje kolekcijoje yra vienodai svarbūs, todėl ji puikiai atitinka naują „Talormade“ prekės ženklo tapatybę - profesionalų žaismingumą. Kaip universaliai pritaikoma grindų danga ji buvo sumontuota tiek ant grindų, tiek ant kavos staliukų bei pasirinktos mėgstamiausios Talor spalvos - rožinė, žalia bei mėlyna. Be to, darbuotojų ir svečių džiaugsmui, techninės savybės prisideda prie patogios darbo aplinkos, sukuriant svetingą bei malonią atmosferą.

 

ĮSIPAREIGOJIMAS APLINKAI

„iQ“ yra tvari grindų danga, kurios pasirinkimas Talor yra svarbus dėl kavos ir maisto gamybos, kadangi „Talormade“ yra ekologiškai atsakinga įmonė norinti, kad grindų dangos atspindėtų jų įsipareigojimą aplinkai:

Norėjau rasti aplinkai nekenksmingą grindų dangą, neprarandančią estetikos, kadangi tai yra didelė mūsų veiklos dalis.

„Tarkett“ „iQ“ kolekcijos yra žinomos dėl savo funkcinių ir techninių savybių. Tai patvarūs, lankstūs bei lengvai prižiūrimi gaminiai. Tiksliau, „iQ Surface“ kolekcija yra unikali savo dizainu, bet ir tuo, kad ją galima perdirbti pakartotiniam naudojimui.

Tvarumas ir žiedinė ekonomika yra pagrindiniai „Tarkett“, kaip dalyvaujančio įvairiose aplinkosauginėse programose bei iniciatyvose, tikslai. Du pavyzdžiai yra „ReStart®“ programa, skirta surinkti perdirbimui ir būsimam pakartotiniam naudojimui grindų dangas, taip pat ją papildanti inovatyvi iniciatyva „Ronneby“ gamykloje, kuri gamina naujas grindų dangas iš perdirbtų vinilo grindų.

Siūloma kolekcija

Apie

Atraskite Talormade, įdomią spirito varyklą bei spurgų gamybos vietą Osle, Norvegijoje, kuri buvo atidaryta 2020 m. vasario mėn. kurioje buvo sumontuotos „iQ Surface“ vinilinės grindys.

Dizaineris / Architektas

Darrel Shrubb & Talor Browne

Segmentas

Kategorja