Tarkett, made in local European production

Europietiška kokybė, kuria galite pasitikėti

Pagaminta Europoje

Tarkett tvirtai tiki vietinės gamybos Europoje galia ir didele jos įtaka kuriant aukščiausios kokybės gaminius. Mūsų įsipareigojimas „Vietinė gamyba“ lemia kiekvieną mūsų gamybos proceso aspektą ir visus mūsų sprendimus.

Pirmenybę teikiame vietinei gamybai, užtikrindami, kad mūsų gaminiai būtų gaminami jūsų bendruomenėje. Taip mes ne tik remiame vietos ekonomiką, bet ir mažiname anglies pėdsaką, teigiamai prisidedame prie aplinkos tausojimo.

Kad galėtume veiksmingai aptarnauti savo Europos klientus, mūsų vietinės gamyklos daugiausia įsikūrusios Europoje. Pavyzdžiui, turime gamyklų Prancūzijoje, Vokietijoje, Švedijoje ir Italijoje. Iš viso Europoje yra 12 gamyklų ir 2 projektavimo centrai.

Šiose gamybinėse patalpose įdiegtos moderniausios technologijos, jose dirba vietiniai kvalifikuoti darbuotojai, kurie didžiuojasi savo darbu. Jie sudeda savo žinias ir aistrą į kiekvieną mūsų sukurtą gaminį, užtikrindami, kad viskas atitiktų mūsų griežtus standartus.

Vietinė gamyba ne tik užtikrina aukščiausią kokybę, bet ir leidžia mums geriau reaguoti į jūsų poreikius. Būdami netoliese, galime greitai prisitaikyti prie besikeičiančių tendencijų ir pageidavimų, siūlydami jums daugybę stilingų grindų dangų sprendimų, tinkančių kiekvienam kliento projektui.

Tačiau tuo viskas nesibaigia. Tarkett įsipareigojimas gaminti vietoje neatsiejamas nuo mūsų įsipareigojimo tvarumui. Mažindami transportavimo atstumus ir taikydami ekologišką praktiką, stengiamės kuo labiau sumažinti poveikį aplinkai. Tikime, kad kuriame gražius, ilgaamžius ir tvarius gaminius, kurie praturtina gyvenamąją aplinką ir kartu išsaugo mūsų planetą ateities kartoms. Todėl Europoje turime ir 4 perdirbimo centrus.

Rinkdamiesi Tarkett, renkatės ne tik grindų dangą. Jūs renkatės kūrybiškumą, ilgaamžiškumą ir tvarumą – visa tai iš vieno patikimo tiekėjo, galinčio pasiūlyti bet kokią grindų dangą: nuo kiliminės iki vinilinės, medžio ir sportinių paviršių.

Tad, rinkdamiesi Tarkett, renkatės ne tik grindų dangą tai pareiškimas. Tai pareiškimas, kuris atspindi jūsų vertybes, palaiko jūsų bendruomenę ir prisideda prie geresnio pasaulio kūrimo. Su Tarkett patirkite vietinės gamybos Europoje privalumus ir leiskite mums padėti jums sukurti erdves, kurios įkvepia, ilgai tarnauja ir daro teigiamą poveikį.

Galerija

Rinkitės lokaliai gaminamas grindų dangas

Pagaminta Prancūzijoje

Atraskite Tarkett komercinės paskirties vinilinių grindų dangų kolekcijas.

Pagaminta Vokietijoje

Atraskite Tarkett buitinių vinilinių ruloninių dangų ir laminato kolekcijas.

Pagaminta Italijoje

Atraskite Tarkett linoleumo kolekcijas.

Pagaminta Švedijoje

Atraskite Tarkett homogeninių vinilinių ruloninių dangų ir europietiškos medienos kolekcijas.

Susijusios kolekcijos