Tarkett made in local in Ronneby, Sweden

Pagaminta Švedijoje

Pagaminta Švedijoje

Tarkett: aukščiausios kokybės homogeninės vinilinės grindų dangos

Patirkite Tarkett homogeninių grindų dangų, pagamintų Švedijoje, kokybę. Susipažinkite su turtinga fabriko istorija, mūsų aukštos kokybės grindų dangos privalumais ir sužinokite, kodėl rinktis Švedijoje pagamintus Tarkett gaminius reiškia rinktis išskirtinius ir tvarius grindų dangos sprendimus. 

Mūsų dvi Tarkett gamyklos Švedijoje yra pagrindinės homogeninių ir medinių grindų dangų gamybos vietos: gamykloje Ronnebyje daugiausia gaminamos homogeninės vinilinės grindų dangos, o gamykloje Hanaskoge – medinės grindys. Mūsų įsipareigojimas „Pagaminta Europoje“ atsispindi visuose gamybos proceso aspektuose, užtikrinant aukščiausią kokybę, tvarumą ir klientų pasitenkinimą. 

Turtinga švediško prekės ženklo istorija 

Tarkett istorija Švedijoje prasidėjo nuo meistro, kuris 1886 m. savo dirbtuves pietų Švedijoje pertvarkė į gamyklą. Per kitus dešimtmečius iki 1925 m. bendrovė daugiausia dėmesio skyrė medinėms grindims. Tuo metu ji buvo viena iš pirmaujančių šio sektoriaus bendrovių. 

XX a. šeštajame dešimtmetyje, kai Europoje vyko pertvarka, mūsų darbuotojai, skatinami aistros naujovėms ir poreikio rasti prieinamesnius, tvaresnius ir greičiau įrengiamus sprendimus, ėmėsi misijos iš esmės pakeisti žmonių požiūrį į grindų dangą. 

1948 m. pradžioje mūsų vietos komandos sukūrė pažangią naujovę: savo pirmąsias elastingas vinilines grindis, pavadintas Tarkett, kad pabrėžtų savo ryšį su parketu – švediškai Parkett – ir išliktų pagrindiniu produktu, siejamu su Švedija. 

Jos pažangiausi gaminiai netrukus sulaukė plataus pripažinimo tarp vietos bendruomenių dėl savo patvarumo, stiliaus ir ekologiškumo, kadangi viniliniai gaminiai padėjo sumažinti miško išteklių poreikį.  1961 m. išradome pirmąją homogeninę vinilinę grindų dangą su putplasčio pagrindu. 

Kiekvienais metais Tarkett ir toliau diegia naujoves, neatsilikdama nuo besikeičiančių rinkos tendencijų ir klientų poreikių visoje Europoje.

Nuo pat įkūrimo 1951 m. Švedijoje, Ronneby gamykla buvo sukurta ir skirta gaminti išskirtinę homogeninę dangą. Bėgant metams gamykla augo ir tobulėjo, diegdama technologinę pažangą ir tvarumo praktiką, pristatydama dangų perdirbimą po jų naudojimo. 1957 m. Ronneby gamykloje Švedijoje pradėta pirmoji vinilo perdirbimo programa. 

Mūsų gamykla Hanaskoge yra viena iš Europos gamyklų, kurioje daugiausia gaminamos medinės grindų dangos. 

Pagaminta Švedijoje, Ronnebyje

Tarkett homogeninės grindų dangos pasirinkimo privalumai

Aukščiausia kokybė: mūsų homogeninės grindų dangos gaminamos pagal aukščiausius standartus, užtikrinant išskirtinį patvarumą, atsparumą ir lengvą priežiūrą. Galite pasitikėti Ronneby gamyba – jūsų investicijos į grindų dangą atlaikys laiko išbandymą.  

Vietinė gamyba: rinkdamiesi Tarkett grindų dangą remiate Švedijos ekonomiką. Mūsų grindų dangas kruopščiai gamina kvalifikuoti švedų darbuotojai, taip skatindami įsidarbinimo galimybes ir prisidėdami prie bendruomenės klestėjimo.  

Tvari gamyba: Tarkett Ronneby yra įsipareigoję siekti tvarumo. Gamybos procesuose pirmenybė teikiama ekologiškai švariai praktikai, atsakingam medžiagų tiekimui ir energijos vartojimo efektyvumui. Pasirinkę mūsų homogeninę grindų dangą galite sukurti tvarią ir sveiką aplinką.  

Dizaino universalumas: peržiūrėkite platų mūsų homogeninių grindų dangų asortimentą. Nuo klasikinės elegancijos iki šiuolaikinio stiliaus – Europoje gaminamos Tarkett homogeninės grindų dangos siūlo platų pasirinkimą, atitinkantį bet kokius dizaino pageidavimus ar projekto reikalavimus.  

Patobulintas našumas: mūsų homogeninės grindų dangos sukurtos taip, kad atitiktų intensyvaus judėjimo srauto patalpų reikalavimus ir griežčiausius higienos standartus. Ronneby gaminamos grindų dangos yra itin atsparios nusidėvėjimui, dėmėms ir cheminėms medžiagoms, todėl jos pasižymi ilgaamžiškumu ir lengva priežiūra. 

Su Tarkett patirkite vietinės gamybos meistriškumą! 

Rinkdamiesi Ronneby produkciją, renkatės ne tik grindų dangą. Jūs renkatės tvarumą ir dizainą. Mūsų homogeninės grindų dangos atspindi mūsų įsipareigojimą užtikrinti išskirtinės kokybės dizaino galimybes ir tvarią aplinką.  

Atraskite neprilygstamą Tarkett homogeninių grindų dangų grožį, ilgaamžiškumą ir tvarumą. Susisiekite su mumis šiandien ir įsitikinkite švediškų grindų dangų sprendimų privalumais. 

Pagaminta Europoje

Tarkett medinių grindų privalumai

Tarkett be galo didžiuojasi galėdama pasiūlyti neprilygstamą patirtį su savo išskirtinėmis medinėmis grindimis, kurios nuo 1886 m. kruopščiai gaminamos Hanaskogo kaime, Švedijoje, ir kitose gamyklose Europoje. Mūsų medinės grindys yra ne tik išskirtinio meistriškumo, bet ir laikui nepavaldžios elegancijos įrodymas. Kiekviena lenta išgaunama iš tvarių miškų, todėl užtikrinamas mažas poveikis aplinkai ir išsaugomas natūralus planetos grožis. 

Mūsų medinės grindys sukuria autentišką ir šiltą aplinką, kuri bet kurią erdvę paverčia jaukia šventove. 

Nesvarbu, ar įsivaizduojate kaimišką žavesį, ar modernią estetiką, įvairūs mūsų medinių grindų dizainai leis bet kurią erdvę pritaikyti sau. Mūsų Europoje pagamintos medinės grindys, pasižyminčios bekompromisiniu ilgaamžiškumu ir lengva priežiūra, išlaikys laiko išbandymą, perkeldamos jūsų gyvenamąsias erdves į kitą lygį ir suteikdamos neišmatuojamą vertę jūsų klientams. 

Pajuskite Tarkett medinių grindų žavesį ir mėgaukitės amžinu ryšiu su gamta, esančia jums po kojomis. 

Pagaminta Europoje

Pagaminta Europoje

Atraskite produktus pagamintus Europoje – kokybė, kuria galite pasitikėti.

Galerija

Rekomenduojamos kolekcijos

Susiję straipsniai

Pagaminta Prancūzijoje

Atraskite Tarkett komercinės paskirties vinilinių grindų dangų kolekcijas.

Pagaminta Vokietijoje

Atraskite Tarkett buitinių vinilinių ruloninių dangų ir laminato kolekcijas.

Pagaminta Italijoje

Atraskite Tarkett linoleumo kolekcijas.