Tarkett made in local in Narni, Italy

Pagaminta Italijoje

Italijoje pagamintos Tarkett grindų dangos

Išskirtinis itališkas meistriškumas – aukščiausios kokybės linoleumas

Patirkite su itališku tikslumu ir aistra Narni pagaminto Tarkett linoleumo, skirto grindims ir sienoms, žavesį. Susipažinkite su turtinga mūsų gamybos vietos istorija, itališko gyvenimo būdo patirtimi ir sužinokite, kodėl Europos klientams naudinga rinktis Italijoje pagamintą linoleumą. 

Su itališku preciziškumu ir aistra Narni gaminamo linoleumo, dėl gamyboje naudojamų natūralių ingredientų, išskirtinė kokybė, naujoviškumas ir grožis nukels jūsų erdves į kitą lygį. 

Turtinga gamybos meistriškumo istorija: Tarkett Narni didžiuojasi turtinga daugiau nei šimtmečio istorija. Nuo 1898 m. Italijoje veikianti gamykla yra lyderė  linoleumo gamyboje, puoselėjanti meistriškumo tradicijas. Nuolat diegdama naujoves ir tobulindama technologijas, Tarkett Narni tapo patikimu aukščiausios kokybės linoleumo sinonimu. 

Italų gyvenimo būdo patirtis: mūsų linoleumas įkūnija itališko gyvenimo būdo patirtį. Italija garsėja meistriškumu, dizainu ir stiliumi. Tarkett linoleumo gaminiuose šie elementai yra persipynę, todėl sukuriamas gaminys, atspindintis su Italijos kultūra susijusią eleganciją ir rafinuotumą. 

Kodėl Europos klientams verta rinktis produktą „Pagaminta Italijoje“?

Nesenstantis grožis: itališkas Tarkett linoleumas spinduliuoja nesenstančiu grožiu, kuris peržengia tendencijų ribas. Jis pasižymi plačiu žavių dekorų, spalvų ir raštų asortimentu, leidžiančiu sukurti unikalias erdves.  

Aukščiausia kokybė: Tarkett linoleumas, skirtas grindims ir sienoms, atitinka aukščiausius kokybės ir ilgaamžiškumo standartus. Tarkett įsipareigojimas siekti meistriškumo užtikrina, kad kiekviena grindų ir sienų danga būtų ilgaamžė ir teiktų ilgalaikį pasitenkinimą. 

Dizaino estetika: Italija garsėja savo dizaino paveldu, o Tarkett linoleumas atspindi itališkos estetikos esmę. Mūsų grindų ir sienų dangos, nuo klasikinės elegancijos iki šiuolaikinio prašmatnumo, gali bet kurią erdvę paversti meno kūriniu. 

Pagrindiniai tvarumo aspektai: savo labai efektyviuose gamybos procesuose Italijoje Tarkett pirmenybę teikia tvarumui. Mūsų linoleumas gaminamas iš natūralių ingredientų ir atsinaujinančių žaliavų, taip prisidedant prie sveikesnės patalpų aplinkos ir ekologiškesnės mūsų planetos ateities. Pasirinkę gamybą ir perdirbimą Italijoje, jūs tampate aktyviu dalyviu kuriant švaresnį, ekologiškesnį rytojų ateities kartoms. 

Parama vietos ekonomikai: rinkdamiesi itališką gaminį remiate vietos amatininkus ir Italijos ekonomiką. Tarkett Narni didžiuojasi galėdama prisidėti prie turtingos Italijos meistrų visumos ir suteikti bendruomenei darbo vietų. 

Patirkite itališko linoleumo žavesį su Tarkett

Rinkdamiesi Tarkett linoleumą, prisidedate prie itališko meistriškumo paveldo, laikui nepavaldaus linoleumo grožio ir įsipareigojimo užtikrinti tvarumą.

Susisiekite su mumis šiandien ir išsirinkite savo projektui vieną iš mūsų patrauklių linoleumo dekorų. 

Pagaminta Europoje

Pagaminta Europoje

Atraskite produktus pagamintus Europoje – kokybė, kuria galite pasitikėti.

Galerija

Rekomenduojamos kolekcijos

Susiję straipsniai

Pagaminta Prancūzijoje

Atraskite Tarkett komercinės paskirties vinilinių grindų dangų kolekcijas.

Pagaminta Vokietijoje

Atraskite Tarkett buitinių vinilinių ruloninių dangų ir laminato kolekcijas.

Pagaminta Švedijoje

Atraskite Tarkett homogeninių vinilinių ruloninių dangų ir europietiškos medienos kolekcijas.