Tarkett made in local, in Sedan, France

Pagaminta Prancūzijoje

Pagaminta Prancūzijoje

Europos klientams – prancūziškas meistriškumas

Atraskite aukščiausios kokybės Tarkett heterogeninių grindų dangų sprendimus ir prabangias vinilines plyteles, tokias kaip iD Square, pagamintas Sedane, Prancūzijoje. Mūsų gamykla Sedane, turinti turtingą istoriją, siekiančią 1962 m., jungia europietišką meistriškumą, individualiai pritaikytus sprendimus ir tvarią praktiką. Rinkitės Prancūzijoje pagamintas Tarkett grindų dangas ir ieškokite stulbinančių dizaino galimybių, kartu remdami vietos ekonomiką.

Mūsų Tarkett įsipareigojimą gaminti vietiniu mastu iliustruoja mūsų garsioji gamykla Sedane, įsikūrusi Prancūzijoje. Ši gamykla, įkurta 1962 m., užima svarbią vietą mūsų istorijoje ir veikloje – tai mūsų bendrovės kertinis akmuo. Įsikūrusi Prancūzijos šiaurės rytuose, per daugelį metų ji išaugo ir išsivystė, kad užtikrintų pasaulinio lygio heterogeninių grindų dangų ir kai kurių prabangių vinilinių plytelių, tokių kaip iD Square, gamybą.

Sedano gamykla yra labai svarbi Tarkett, nes ji įsikųrusi Prancūzijoje, mūsų pagrindinės būstinės šalyje. Toks gamybos vietos ir būstinės artumas skatina sklandų bendravimą, bendradarbiavimą ir kokybės kontrolę. Tai leidžia mums atidžiai stebėti kiekvieną gamybos proceso aspektą, užtikrinant, kad būtų nuolat laikomasi mūsų griežtų standartų.

Sedano fabrikas įkūnija Tarkett patirtį grindų dangų gamybos srityje. Centrinėje Europos dalyje esanti gamykla yra strategiškai patogioje vietoje, kad galėtų aptarnauti mūsų klientus ne tik visoje Prancūzijoje, bet ir Europoje. Tai leidžia sutrumpinti transportavimo atstumus, dėl ko turime mažesnį anglies dvideginio emisijos pėdsaką.

Aprūpinta moderniausiomis technologijomis ir valdoma kvalifikuotų vietos darbuotojų, gamykla atitinka griežtus Tarkett meistriškumo standartus.

Mūsų klientai gali būti tikri, kad rinkdamiesi Prancūzijoje pagamintą Tarkett grindų dangą, jie renkasi vietinę prekę, kuriai skiriamas išskirtinis dėmesys dizainui, detalėms ir priežiūrai.

Kodėl verta rinktis Prancūzijoje pagamintą Tarkett grindų dangą?

Aukščiausios kokybės grindų danga: aukštos kokybės heterogeninė grindų danga ir prabangios vinilinės plytelės, tokios kaip iD Square, kruopščiai pagamintos taip, kad atitiktų pramonės standartus ir pranoktų jūsų lūkesčius.

Europietiškas meistriškumas: patirkite turtingą prancūziško meistriškumo paveldą, kur kvalifikuotų Sedan meistrų užsidegimas ir žinios užtikrina tobulą grindų dangos estetikos ir funkcionalumo derinį.

Europai ir Prancūzijai pritaikyti sprendimai: siūlome daugybę pritaikomų variantų, atitinkančių įvairius klientų pageidavimus ir reikalavimus visoje Europoje, todėl galite kurti individualias erdves, atspindinčias kiekvieno projekto poreikius.

Tvaru ir ekologiška: Sedan fabrike teikiame pirmenybę tvarumui, atsakingai rinkdamiesi medžiagas, mažindami energijos suvartojimą ir atliekų kiekį. Rinkdamiesi prancūzišką grindų dangą prisidedate prie ekologiškesnės Europos ateities.

Skatiname vietos ekonomiką: rinkdamiesi Prancūzijoje pagamintus Tarkett gaminius, remiate Sedano ir kaimyninių regionų vietos ekonomiką. Didžiuojamės, kad kurdami darbo galimybes ir puoselėdami klestinčią bendruomenę, kartu tiekiame ir išskirtinius gaminius.

Neišsemiamos dizaino galimybės: atraskite platų heterogeninių grindų dangų asortimentą, siūlantį neribotas dizaino galimybes bet kurią gyvenamąją ar komercinę erdvę paversti patrauklia ir funkcionalia aplinka.

Sedano fabrikas atspindi ir Tarkett atsidavimą tvarumui. Tai apima aplinkai draugišką praktiką, mažinančią neigiamą poveikį aplinkai, suderintą su Tarkett įsipareigojimu kurti ilgaamžius ir tvarius gaminius, prisidedančius prie geresnio pasaulio.

Istorinė reikšmė, technologinė pažanga ir įsipareigojimas siekti tvarumo – Sedano mieste Prancūzijoje esanti gamykla demonstruoja ilgametį Tarkett dalyvavimą ir patirtį grindų dangų pramonėje.

Apibendrinant galima teigti, kad Sedano gamykla yra ilgalaikis įsipareigojimas regionui ir svarbi Tarkett veiklos vieta. Dėl savo turtingos istorijos ir strateginės padėties Europoje ji leidžia mums gaminti išskirtines heterogenines grindų dangas ir prabangias vinilines plyteles, tokias kaip iD Square, ir kartu remti vietos ekonomiką. Sedano gamykla yra neatsiejama Tarkett istorijos dalis, rodanti mūsų atsidavimą kokybei, inovacijoms ir tvariai praktikai.

 

Pagaminta Europoje

Pagaminta Europoje

Atraskite Europoje pagamintų grindų dangų kokybę, kuria galite pasitikėti

Galerija

Rekomenduojamos kolekcijos

Susiję straipsniai

Pagaminta Vokietijoje

Atraskite Tarkett buitinių vinilinių ruloninių dangų ir laminato kolekcijas.

Pagaminta Italijoje

Atraskite Tarkett linoleumo kolekcijas.

Pagaminta Švedijoje

Atraskite Tarkett homogeninių vinilinių ruloninių dangų ir europietiškos medienos kolekcijas.