Tarkett made in local, in Konz, Germany

Pagaminta Vokietijoje

Tarkett grindų dangos pagamintos Vokietijoje

Jūsų kelionės tikslas – neprilygstama buitinių vinilinių ruloninių dangų ir laminuotų grindų kokybė

Atraskite aukščiausios kokybės Tarkett grindų sprendimus pagamintus Vokietijoje. Išbandykite neprilygstamą kokybę ir meistriškumą – nuo buitinių vinilinių ruloninių dangų iki laminuotų grindų.

Tarkett gamykla Vokietijoje, Konz mieste, užima svarbią vietą mūsų veikloje, susijusioje su gyvenamųjų patalpų grindimis. Tarkett gamykla Konz mieste buvo pagrindinis aukštos kokybės buitinių vinilinių ruloninių dangų gamybos centras. Bėgant metams, gamykla buvo gerokai patobulinta ir išplėsta, o tai atspindi Tarkett įsipareigojimą diegti naujoves ir tenkinti klientų poreikius. 

Konz gamykla yra strategiškai patogioje vietoje – Europos širdyje. Būvimas netoli pagrindinių transporto tinklų leidžia efektyviai paskirstyti ir pristatyti gaminius klientams visoje Vokietijoje ir už jos ribų. 

Konz gamykloje įdiegtos pažangios technologijos, o ją eksploatuoja kvalifikuoti vietos darbuotojai, kurie savo patirtimi ir atsidavimu prisideda prie kiekvieno gamybos proceso aspekto. Konz gamykloje laikomasi griežtų Tarkett kokybės ir meistriškumo standartų, todėl kiekvienas gaminys atitinka aukštus bendrovės lūkesčius. 

Mūsų vokiški gaminiai garsėja savo išskirtiniu patvarumu, estetika ir naujovėmis, todėl juos renkasi ir galutiniai vartotojai, ir komerciniai partneriai visame pasaulyje. 

Kodėl verta rinktis Konz, Vokietijoje pagamintą Tarkett buitiniam naudojimui skirtą vinilinę ruloninę dangą?

Neprilygstama kokybė: mūsų Vokietijoje pagaminti grindų dangos sprendimai yra bekompromisės kokybės sinonimas. Kiekvienas gaminys yra kruopščiai išbandomas ir atitinka griežtus gamybos standartus, užtikrinant išskirtinį našumą, ilgaamžiškumą ir klientų pasitenkinimą. 

Vokiška inžinerinė kompetencija: Vokietija turi ilgametę tiksliosios inžinerijos ir meistriškumo reputaciją, o mūsų Tarkett Konz gaminiai – ne išimtis. Mūsų „Pagaminta Vokietijoje“ grindų dangos sprendimai, sukurti remiantis turtingu patirties ir inovacijų paveldu, pasižymi kruopščiu dėmesiu detalėms ir aukščiausios kokybės inžinerija. 

Pažangiausios technologijos: Tarkett Konz naudoja naujausias technologijas ir pažangius gamybos procesus, kad sukurtų grindų dangos sprendimus, kurie yra naujovių priešakyje. Mes nuolat investuojame į mokslinius tyrimus ir plėtrą, kad galėtume pasiūlyti naujausius grindų dangos dizaino ir technologijų pasiekimus. 

Tvari gamyba: mūsų „Pagaminta Vokietijoje“ gaminiuose pirmenybė teikiama tvarumui ir atsakomybei už aplinką. Mūsų įsipareigojimas apima daugumos žaliavų tiekimą iš Europos. Taikome ekologišką praktiką, užtikrinančią atsakingą medžiagų pasirinkimą ir energiją taupančius gamybos metodus. Su Tarkett Konz galite būti tikri, kad jūsų pasirinkta grindų danga prisidės prie ekologiškesnės ateities. 

Universalūs dekorai: nesvarbu, ar ieškote buitinių vinilinių ruloninių dangų, ar laminuotų grindų, mūsų „Pagaminta Vokietijoje“ asortimentas siūlo platų dekorų pasirinkimą, atitinkantį bet kokį stilių ar pageidavimą. Mūsų grindų dangos sprendimai, nuo nesenstančios klasikos iki šiuolaikinių tendencijų,  sukurti taip, kad pagerintų jūsų erdvių estetiką. 

Tarkett Vokietijoje gaminami grindų dangos sprendimai – tai kvalifikuotų vietinių Konz darbuotojų patirtis, pažangiausias dizainas ir įsipareigojimas užtikrinti tvarumą. Mūsų gaminiai yra pagaminti itin kruopščiai, užtikrinant, kad jie atitiktų pramonės standartus ir atlaikytų laiko išbandymus. 

Susisiekite su mumis šiandien ir įsitikinkite Tarkett Konz grindų dangų sprendimų privalumais.

 

Atraskite Vokietijoje pagamintas laminuotas grindis

Vokiškas meistriškumas: mūsų laminuotos grindys, kurias gamina patikimas partneris Vokietijoje, demonstruoja garsų šio regiono meistriškumą. Kiekviena lenta kruopščiai pagaminta siekiant užtikrinti išskirtinę kokybę, našumą ir estetiką. 

Bekompromisė kokybė: mūsų Vokietijoje pagamintoms laminuotoms grindims taikomos griežtos kokybės kontrolės priemonės, užtikrinančios tik geriausių medžiagų ir gamybos metodų naudojimą. Išbandykite grindų dangą, atitinkančią aukščiausius pramonės standartus ir atlaikiusią laiko išbandymus. 

PEFC sertifikuota laminuota grindų danga: PEFC sertifikavimas garantuoja, kad grindims naudojama mediena gaunama tik iš atsakingai tvarkomų miškų. Taip užtikrinamas medienos kilmės ir teisėtumo skaidrumas ir patikimumas, skatinant etišką ir aplinką tausojantį pasirinkimą. Pasirinkdami PEFC sertifikuotą grindų dangą, padedate išsaugoti miškus visame pasaulyje. 

 Rinkitės neprilygstamą Vokietijoje pagamintų Tarkett produktų kokybę, ilgaamžiškumą ir novatoriškumą. Atraskite išskirtines dizaino galimybes ir pakeiskite savo erdves naudodami mūsų „Pagaminta Vokietijoje“ gaminius. 

Pagaminta Europoje

Pagaminta Europoje

Sužinokite daugiau apie vietinę gamybą Europoje, kurios kokybe galite pasitikėti.

Galerija

Rekomenduojamos kolekcijos

Susiję straipsniai

Pagaminta Prancūzijoje

Atraskite Tarkett komercinių vinilinių grindų dangų kolekcijas.

Pagaminta Italijoje

Atraskite Tarkett linoleumo kolekcijas.

Pagaminta Švedijoje

Atraskite Tarkett homogeninių vinilinių ruloninių dangų ir europietiškos medienos kolekcijas.