PLAY & NATURAL BOND

PLAY & NATURAL BOND

Įkvėpimas architektūriniams dizainams

PLAY

2020 metų pradžioje "Tarkett" pradėjo kurti bendrą projektą, drauge su "Note Design Studio" dizaineriais, pavadinimu “Natural Bond”. Projekto tikslas buvo forumas naujoms idėjoms, laisvoms diskusijoms, kurios padėtų atskleisti daugiau požiūrių apie tvarumo bei žiedinės ekonomikos sąvokas kuriant naujus dizainus atsižvelgiant į architektūras ir visuomeninę aplinką. Toks projektas buvo įgyvendinamas vadovaujantis Tarkett Human-Conscious designTM  - "Sąmoningo ir Atsakingo Žmogaus" požiūrio programa atsižvelgiančia į dabarties ir ateities kartas.
 

Kurti grindų dangas saugias bei sveikas tiek žmonėms, tiek planetai - toks projektą vienijantis požiūris. Pagrindinė "Play" idėja yra erdvės, kurių dizainuose atsispindėtų gamtos motyvai.
 

"Natural Bond" - drauge su "Note Design Studio" dizaineriais.

PLAY & NATURAL BOND

MIKRO MEDŽIAGŲ DALELIŲ TYRIMAS

Medžiagų tyrinėjimas iki smulkiausių dalelių - žinojimas kokios sudėties yra medžiagos iš kurių ketinama sukurti norimus dizainus.

Būtent toks procesas vedantis nuo mikro dalelių iki suprojektuotos materijos, leidžia sukurti unikalius dizainus.

PLAY & NATURAL BOND

Supratus medžiagos sudėtį, projektavimo procesas įgauna visiškai naują požiūrį. Spalvos bei struktūros gali kisti reaguodamos į aplinkos dirgiklius arba kombinuojant įvairiausius medžiagų junginius tarpusavyje galima išgauti netikėčiausius derinius, o vėliau struktūras bei dizainus.

PLAY & NATURAL BOND

MEZZO - DETALIŲ APJUNGIMAS

 „Mezzo“ - dekoratyvių detalių vaidmenį atliekanti kolekciją.

Sukuriami ryšiai tarp medžiagų, tekstūrų ir objektų. Apjungiami, kad sukurtų pusiausvyrą ir harmoniją tarp įvairių formų.

PLAY & NATURAL BOND

Tai kolekcija apjungianti dvi arba daugiau medžiagų. Nagrinėjamos naujos perdangų, pjūvių, sujungimų bei kombinacijų perspektyvos. Išbandomos naujos gamybos technikos, dėliojami nauji akcentai.

Medžiagas jungiantys junginiai atkartoja gamtoje esančius ryšius, tarsi paversdami juos dizaino priemonėmis. Įkvepiantys architektūros ir dizaino kūriniai tarsi atgaivina ryšį su gamta.

Kiekvienas esame geriausi tuo, kad esame individualiai unikalūs, todėl gera žinoti, kad galime tai įgyvendinti erdvėse, kuriose gyvename, dirbame ir žaidžiame.

PLAY & NATURAL BOND

MAKRO DALELIŲ PERSPEKTYVA

„Play“ kolekcija apibedrinama sujungiant „Micro“ ir „Mezzo“ į bendrus vaizdus, ​​peizažus ir erdves.

Perteikiame ryšį tarp žmonių ir gamtos, interjero, eksterjero bei spalvų ir atmosferos.

PLAY & NATURAL BOND

Grindų dangos, kurių tekstūros, spalvų bei dizainų elementai apjungiami į bendrą viziją

PLAY & NATURAL BOND

 

Nesvarbu, ar mūsų ryšiai su aplinka fiziniai ar metaforiški, jie kuria mūsų asmenines keliones ir patirtis.

CIRCULAR SELECTION

Žiedinis ciklas - pagrindinis veiksnys nusakantis tvarios įmonės modelį. Vienas pagrindinių "Tarkett" tikslų yra sumažinti atliekų išmetimą bei perdirbus panaudoti pakartotinai medžiagas gamyboje. Tai inovatyvus bei kurybiškas požiūris į produkcijos gamybos sprendimus ir aplinkosauginius aspektus.

Tarkett Human-Conscious Design™  yra mūsų įsipareigojimas siekti tvaresnės aplinkos tiek dabarties, tiek ateities kartoms. Sukurti žmonėms ir planetai naudingą grindų ir sporto dangą. To siekiame kiekvieną dieną.

 

„Playbook“ knygelėje naudojamas „Circular Selection“ pavyzdys yra vienas pagrindinių kelionės į žiedinę ekonomiką principų - atliekų perdirbimas, natūralių produktų ir medžiagų naudojimas bei inovatyvių sistemų kūrimas, leidžiantis perdirbtas medžiagas panaudoti naujų dangų gamybai.

.

 

Žiedinės ekonomikos polika

 

Skaitykite daugiau apie tai, kodėl pasirinkome perdirbti panaudotas medžiagas bei kaip stengiamės diegti naujoves ir perdirbtas grindis paversti naujos kolekcijos dalimi.

 

Sąmoningi ir atsakingi sprendimai. Visuomenei ir planetai.
Tarkett Human-Conscious DesignTM

Susijusios kolekcijos