iQ vinilinė grindų danga, sudedanti visus taškus ant "i"

iQ vinilinė grindų danga, sudedanti visus taškus ant "i"

iQ reikšmė yra "Pažangi kokybė" ir yra gerai žinoma Tarkett homogeninė vinilinė grindų danga viešosioms erdvėms.  iQ asortimentas turi sprendimus visoms viešosioms erdvėms ir gali būti derinamas su specialiomis grindimis akustinėse, drėgnose patalpose ir neslidžiomis vinilinėmis  bei statines sklaidos savybes turinčiomis grindimis. Ši grindų danga yra aukščiausios kokybės ir turi daug funkcinių privalumų, tokių, kaip ilgaamžiškumas, atsparumas dėmėms ir didelis lankstumas, kurio dėka grindis labai paprasta montuoti neaukojant dizaino. Dėl ypatingo universalumo, iQ dangos gali būti pritaikytos įvairiems tikslams, montuojant ant grindų, sienų ir netgi baldų.

Valymas ir ilgaamžiškumas

Lengvas ir ekonomiškas vinilinių grindų valymas

Vienas iš punktų, dėl kurių Tarkett iQ grindys yra unikalios - tai galimybė atnaujinti grindų paviršių ir išvaizdą, poliruojant sausu būdu. Reguliariai sausu būdu poliruojant grindis, jų paviršius išliks lygios ir sandarios, nešvarumas neįsigers į paviršių. Sausas poliravimas ne tik panaikina įbrėžimus, tačiau ir grąžina iQ grindims pradinę būseną per visą jų gyvavimo laiką (20 metų garantija). Svarbiausia, kad grindys būtų sausai poliruojamos ir niekada nenaudojamas vaškas, lakas ar cheminės medžiagos, kurios uždeda papildomą sluoksnį ant grindų paviršiaus. Norėdami gauti daugiau informacijos apie iQ grindų priežiūrą, peržiūrėkite vaizdo įrašą.

 

Unikali apsauga dar didesniam patvarumui

iQ grindų PUR paviršius nustato naują ilgaamžiškumo ir atsparumo dėmėms standartą. Tai užtikrina geriausią apsaugą nuo įbrėžimų ir dėmių rinkoje - net ir kalbant apie ligoninėse bei laboratorijose naudojamus chemikalus.

Tvarumas

Mažiausios rinkoje gyvavimo ciklo sąnaudos

Puikaus iQ grindų našumo dėka, sutaupoma 30% priežiūros išlaidų su 3 metų atsipirkimo laikotarpiu, po kurio jūsų investicija tampa pelninga. Kadangi valymas turi būti atliekamas paprastu vandeniu ir švelniais plovikliais, o vaškas ir lakas nereikalingi, tai papildo taupomas lėšas. Tarkett sukūrė "Life Cycle Cost" (LCC) programą, skirtą valymo ir priežiūros išlaidų apskaičiavimui ir palyginimui. Jei norite sužinoti daugiau, susisiekite su Tarkett prekybos atstovu.

Tvarių grindų pasirinkimas

Norint sukurti sveikesnes erdves, Tarkett stengiasi gaminti aukštos kokybės ir tvarias grindų dangas. iQ dangos gaminamos Pietų Švedijoje esančioje Ronneby gamykloje. Tvarumas ten visuomet buvo natūralus darbo būdas. Tikriausiai tai dėl senai tvyrančio jautrumo gamtos ištekliams ir jų saugojimui, arba tiesiog todėl, kad tai išties yra prasminga. ReStart® yra Tarkett programa, skirta surinkti po naudojimo likusias homogenines vinilines grindis, nuokarpas ir kitas atliekas, likusias po grindų montavimo. Dėka pažangių Tarkett perdirbimo technologijų, galime naudoti atliekas taip, kad perdirbtas turinys nepaveiktų produkto veikimo ir estetikos. Tai yra tikrasis atnaujinimas. Siekdama suteikti galimybę savo klientams perdirbti išmestas vinilo grindis, Tarkett šiaurinėse šalyse šiuo metu vykdo bandomąjį perdirbimo projektą.

Homogenai naujoje šviesoje

Homogeninė vinilinė grindų danga naujoje šviesoje

Dizaino paletėje yra 12 raštų ir 277 skirtingų spalvų - nuo nesenstančios klasikos iki tų pačių naujausių tendencijų - „iQ“ yra puikus pasirinkimas įvairiems tikslams. Tačiau yra dar vienas punktas, kaip „iQ“ homogeniškos vinilo grindys jus nustebins: „iQ“ grindys atveria begales galimybių dizaineriui ar interjero architektui visiškai kitaip interpretuoti ir naudoti šią medžiagą, kaip parodyta 2018 m. 2019 m. Milano dizaino savaitės instaliacijoje, abi sukurtos bendradarbiaujant su „Note Design Studio“. Dvi perinterpretacijos, atskleidžiančios didžiulį „iQ“ kolekcijų kūrybinį potencialą. „Tarkett Homogenous Vinyl“ yra nuostabus savo eksploatacinėmis savybėmis ir tuo, kad galėsite kūrybiškai žvelgti į modeliuojamas erdves.

Montavimas

Apie tai, kaip lengva montuoti vinilo grindų dangą

Tarkett „iQ“ grindys yra žinomos kaip labai lanksčios ir lengvai klojamos. „iQ“ yra tinkamos drėgnose patalpose (VT grindys). Jaas lengva montuoti aplink vamzdžius ir nuleisti į šulinius, kad būtų užtikrintas nepralaidus vandeniui montavimas. Norėdami suderinti „iQ“ grindis, naudokite 4 mm įvairiaspalves ir vienspalves suvirinimo virves, turinčias daug derinamų spalvų. Suvirinimo virvės yra lengvai virinamos, stiprios ir lengvai valomos.
Tačiau vinilinių grindų suvirinimas ir sujungimas gali būti ne tik funkcionalus. Iš tiesų, suvirinimo virvės gali būti naudojamos stulbinantiems dizaino efektams ir kontrastams sukurti, o jūsų vinilo grindims suteiks tą reikiamą prisilietimą, kurio dėka grindų danga atrodys visiškai kitaip. Pasisemkite idėjų iš mūsų dizainerių, naudojant suvirinimo virves.

 

Infekcijų prevencijos kontrolė

Covid 19 krizė pabrėžė rankų higienos ir valymo protokolų svarbą, siekiant užkirsti kelią viruso plitimui. Taip pat šiuo periodu reikia atkreipti dėmesį į infekcijų prevenciją ir kontrolę (IPC) sveikatos priežiūros ir senyvo amžiaus asmenų priežiūros įstaigose, siekiant sustabdyti infekcijas ir atsparumą antimikrobinėms medžiagoms. Šiame kontekste labai svarbu pasirinkti tinkamas grindų ir sienų dangas, kad būtų galima efektyviau prižiūrėti tvarką.
Mūsų homogeninio ruloninio vinilo „iQ“ asortimentas yra geriausias sprendimas aukštos rizikos erdvėms, tokioms kaip operacinės.
• Lengvas valymas - lygus paviršius užtikrina aukščiausią higienos lygį - įrodė Fraunhofer Institutas
• Itin nepralaidus vandeniui - neprilygstamas lankstumas, leidžiantis tobulai sulipti, suvirinami karštai ir lengvai remontuojamas
• Patvarios jungtys - nepaprastas siūlių stiprumas (3 kartus didesnis už standartą), neleidžiantis siūlėms suskeldėti
• Didelis atsparumas chemikalams - atlaiko stipriausius dezinfekantus (ketvirčio amonio, alkoholio, baliklio, vandenilio peroksido ir kt.)
• Visapusiškas grindų ir sienų sprendimas - lengvai derinamas ir termiškai suvirinamas („ProtectWall“ ir „Wallgard“) tam, kad sistema būtų visiškai nelaidi vandeniui. Mūsų ekspertai gali patarti, kaip pasirinkti grindų dangą, puikiai palaikančią infekcijų prevenciją ir kontrolę ligoninėse.