iD Click Ultimate modular vinyl collection

iD Click Ultimate

Natūralūs dizainai ir puikios eksploatacinės savybės

Turėkite viską

Mesdama iššūkį įprastai nuomonei, kad geri dalykai visada yra susiję su kompromisais, Tarkett pristato iD Click Ultimate liniją. Įsivaizduokite standžios grindų dangos sprendimą, kuriame dera praktiniai vinilo privalumai su tokių natūralių medžiagų, kaip akmuo ir medis, puošnumu ir įkvepiančiomis savybėmis. Sodrios ąžuolinės grindys, atsparios dėmėms, smūgiams ir net vandeniui. Arba įsivaizduokite kalkakmeniu dengtą prieškambarį, neatskiriamą nuo tikro akmens, įrengiamą vos per kelias valandas, tačiau, net intensyviai naudojant, galintį tarnauti ilgus metus. Akustinės savybės, kurios neerzina ausies, nutildo šaižų kulniukų kaukšėjimą ir paverčia jį švelniu stuksenimu.

Ar galite tai įsivaizduoti? 
Mes galime. Todėl sukūrėme tai. Su Tarkett iD Click Ultimate tikrai galite turėti viską.

Neprilygstami medžio ir akmens dekorai

Nuo gražiai grūdėto obliuoto medžio iki natūralaus akmens plytelių, atkurtų iki smulkiausių detalių... Matydami mūsų skaitmeninės spaudos technologijos teikiamą kokybę ir beveik neribotas dizaino galimybes, gali būti sunku išsirinkti.

Naturals

Naturals dekorai kopijuojami tiesiai iš gamtos, kruopščiai naudojant tokias aukštos kokybės medžiagas, kaip medis ir akmuo. Perteikdama tikrąją gamtos pasaulio įvairovę visu jos grožiu, mūsų modulinė vinilinė grindų danga, su skaitmeninio spausdinimo technologija, pasižymi didele raiška su nesikartojančiais motyvais ir itin matine apdaila.

Authentics

Authentics dekorai sukurti naudojant Embossing in Register technologiją, kad išvaizda būtų kuo natūralesnė. Ši technologija išraižo efektus ant lentų ir plytelių tam, kad
atkurtų unikalią grindų dangą, kuri suteikia tikrovišką narūtalaus medžio įspūdį.      

Classics

Classics giliaspaudė atlaikė dešimtmečių laiko išbandymą. Šiai grupei mūsų dizaineriai pasirinko labiausiai vertinamas medžiagas ir spalvų derinius, kad padėtų jums sukurti jaukų interjerą.                         

.

Atraskite naująją iD Click Ultimate kolekciją

iD Click Ultimate 30

iD Click Ultimate pakylėjo standaus paviršiaus grindis į naujas aukštumas. Dabar galite suderinti medžio ir akmens išvaizdą, pojūtį ir tvirtumą su visais prabangių vinilinių plytelių privalumais. Gyvenamųjų patalpų projektams peržiūrėkite iD Click Ultimate 30 asortimentą.

iD Click Ultimate 55-70

Naudodami naująsias iD Click Ultimate galite sukurti akį traukiančias, įkvepiančias ir jaukias erdves, idealiai tinkančias intensyviam naudojimui, tuo pačiu atrodančias natūraliai, autentiškai, ir tausojančias aplinką. Pasisemkite įkvėpimo iš mūsų. Susipažinkite su iD Click Ultimate 55-70 asortimentu.

Puikios eksploatacinės savybės

Išskirtinę formą turi lydėti nepriekaištingos savybės. Tai pasakytina apie iD Click Ultimate, nes lengvai montuojamose plytelėse dera ypatingas patvarumas, neprilygstamas garso sugėrimas ir atsparumas vandeniui.

1. TEKTANIUM™ PU padengimas: itin matinė apdaila, neprilygstamas atsparumas.

2. Platus dekorų asortimentas, iš dalies sukurtas naudojant mūsų skaitmeninės spaudos technologiją, leidžia rinktis iš didžiulio galimybių spektro – įskaitant didelės raiškos grafiką ir reljefinius įspaudus – kurie dar labiau išplečia puikias pritaikymo galimybes.

3. RCC+ pakylėjo SPC grindų dangą į aukštesnį lygį. Dėl pažangios konstrukcijos ji pasižymi išskirtiniu patvarumu ir stabilumu.
Rigid Composite Core+ (RCC+) technologija tapo įmanoma naudojant pažangiausią koekstruzijos gamybos procesą. Trisluoksnė konstrukcija ir kruopščiai ištobulinta formulė užtikrina išskirtinį atsparumą intensyvaus judėjimo zonose ir išskirtinį matmenų stabilumą.

4. Akustinis pagrindas su Soundblock technologija sugeria 19 dB smūginio triukšmo.

5. Kartu su vandeniui atspariomis RCC+ savybėmis mūsų GenClick ® fiksavimo sistema sukuria vandeniui nelaidų gaminį, galintį daugiau kaip penkias dienas nepraleisti vandens. 

Tvarumas

Pagarba aplinkai ir mus įkvepiančiam natūraliam pasauliui visada bus mūsų vystymosi ir naujovių diegimo varomoji jėga. Gamybą vykdome tik ES, todėl ir toliau siekiame dar mažesnio išmetamųjų teršalų kiekio, dar geresnio žiedinio ciklo ir dar labiau skatiname tvarumą visose veiklos grandyse.

.

Vaizdų galerija