Elegance Rigid 55 – standžios suneriamosios vinilinės grindys, pagamintos Europoje

Elegance Rigid 55 – standžios suneriamosios vinilinės grindys, pagamintos Europoje

Atsparumas ir kokybė. Pagaminta Europoje

Naujoji tvirtų prabangių vinilinių plytelių kolekcija Elegance Rigid 55 sukurta pagal jūsų klientų poreikius. Viena iš pagrindinių šios kolekcijos savybių – pagrindiniame sluoksnyje panaudota didelio tankio SPC technologija, kuri užtikrina gerą matmenų stabilumą, ilgaamžiškumą ir atsparumą vandeniui. Jūsų klientai galės būti tikri, jog grindų danga atlaikys plataus diapazono temperatūras (10-50ºC), laikui bėgant neprarasdama nei stabilumo, nei išvaizdos. Be to, šios kolekcijos gamyboje naudojami marmuro milteliai – kiečiausia kalcio karbonato forma, kurie taip pat pagerina matmenų stabilumą ir atsparumą smūgiams. Taip pat verta paminėti Tektanium® paviršiaus apdorojimą. Šis (geriausias savo klasėje) apdorojimas užtikrina apsaugą nuo įbrėžimų, dilimo, nusidėvėjimo ir dėmių, todėl idealiai tinka neintensyvaus judėjimo zonoms, pavyzdžiui, viešbučių kambariams, studentų bendrabučiams ar gyvenamosioms patalpoms. Dėl ilgai išliekančios apdailos ir ilgesnio eksploatavimo laiko klientai puikiai įvertins šią tvirtą ir elegantišką dangą.

 

Elegance Rigid 55 gaminama pasitelkiant pažangiausias technologijas, dėl kurių ši grindų danga reikalauja mažai priežiūros. Šis modernus grindų dangos sprendimas, gebantis atlaikyti temperatūros svyravimus, yra labai tvirtas, todėl dangos nereikės dažnai remontuoti ar keisti. Ji puikiai tinka renovacijos projektams.

Lengvas ir greitas montavimas

Pristatome GenClick® – revoliucinę Tarkett sukabinamą sistemą, kuri supaprastina grindų dangos įrengimą ir siūlo tvirtesnį sprendimą. Naudodami mūsų patentuotą technologiją, galite atsisveikinti su daug laiko reikalaujančiais projektais. Mūsų sistema yra neįtikėtinai tvirta ir ilgaamžė, tad jūsų klientai galės džiaugtis naujomis grindimis daugelį metų. Sukabinimo stiprumas yra iki 40 % didesnis nei vidutinio stiprumo užrakto, todėl idealiai tinka neintensyvaus judėjimo zonoms.

Danga lengvai ir greitai montuojama, neprarandant sukabinimo stiprumo ir mechaninių savybių: įrengiama 33 % greičiau nei su tradiciniais kampiniais fiksatoriais ir 10 % greičiau nei su vidutiniais fiksatoriais.

Tereikia vadovautis mūsų paprastais ir nesudėtingais nurodymais ir plytelės ar lentos bus įstatytos į vietą.

Idealus sprendimas drėgnų patalpų grindų dangos poreikiams. Naujoji GenClick® užtikrina atsparumą vandeniui. Mūsų gaminiai puikiai tinka vonios kambariams ir virtuvėms, suteikdami jūsų klientams ramybę. Grindų danga ne tik atspari vandeniui, bet ir pasižymi universalumu, todėl yra puikus pasirinkimas renovacijos projektams. Danga su Tarkett click sistema, kurią galima kloti ant esamų kietų grindų, įskaitant keramines plyteles, ir papildomai paslėpti nedidelius grindų pagrindo nelygumus, yra privaloma bet kuriam montuotojui ar mažmenininkui, ieškančiam efektyvaus ir praktiško grindų dangos sprendimo.

Gražūs dekorai

Mūsų naujasis modulinių grindų sprendimas – tai daugybė nuostabių dekorų, puikiai tinkančių ir suteikainčių rafinuotumo ir charakterio zonoms, kuriose nebus didelio žmonių srauto. Atnaujinkite viešbučio kambario dekorą ar suteikite šiuolaikišką išvaizdą studentų bendrabučiui. Siūlome 20 gražių dekorų, kuriuos galima rinktis tiek plytelių, tiek lentų formatais – įtiksite net reikliausiam klientui. Mūsų Tektanium® paviršiaus apdorojimas užtikrina, kad itin matinė apdaila būtų vienodai matoma iš visų kampų ir atspindėtų mažiau šviesos. Kai kuriems dekorams panaudota reljefinio įspaudo technologija (EIR), kuri suteikia dar autentiškesnę ir tikroviškesnę medienos išvaizdą ir įspūdį. Nuo medienos raštų iki klasikinio akmens efekto – mūsų gaminiai tiks bet kokiai erdvei.

Geresnių grindų link

Mūsų naujajame prabangių vinilinių plytelių pasiūlyme daug dėmesio skiriama tvarumui ir atsakomybei už aplinką. Elegance Rigid 55 kolekcija gaminama Europoje, daugiausia dėmesio skiriant tvarumui ir viso gamybos proceso metu mažinant atliekų ir išmetamųjų teršalų kiekį. Naudojant vidutiniškai 20 % perdirbtų medžiagų ir visiškas naudojamų medžiagų skaidrumas leidžia būti tikriems, kad grindų danga yra ne tik estetiška, bet ir užtikrina geresnę patalpų oro kokybę. Vykdydami ReStart® naudotų grindų grąžinimo ir perdirbimo programą, mes taip pat transformuojame vinilines grindis, surinkdami vertingas grindų frakcijas ir jas perdirbdami, taip padidindami perdirbtą gaminių kiekį ir sumažindami anglies dioksido pėdsaką.

°Dėl medžiagų be ftalatų ir itin mažos lakiųjų organinių junginių (VOC) emisijos (≤10 μg/m³) užtikriname sveikesnę patalpų aplinką. Pasirinkę Elegance Rigid 55 galite padėti savo klientams daryti teigiamą poveikį aplinkai. Mūsų įsipareigojimas siekti tvarumo ir atsakomybės už aplinką niekada nesumažina komforto, sveikatos ir bendros gerovės svarbos.

Būkime praktiški