Pirmoji „Airmaster“ kolekcija, kuri siūloma lentelių pavidalu

„DESSO AirMaster Savera“ ir „Savera Shade“

Žaismingas, universalus bei praktiškas sprendimas

Remdamiesi „Tarkett Human-Conscious Design®“ požiūriu, siekiame sukurti saugesnes ir sveikesnes patalpas, kuriose žmonės galėtų išnaudoti visą savo potencialą. „DESSO AirMaster Savera“ ir „Savera Shade“ kolekcijos užtikrina įkvepiantį bei lankstų būdą gerokai sumažinti žalingų dalelių kiekį darbo vietoje. Smulkios dalelės surenkamos ir sulaikomos po Jūsų kojomis, kur jos nedaro jokios žalos.

Tiekiama įprastų lentelių formatu – pirma „AirMaster“ pasirinktis – „DESSO AirMaster Savera“ ir „Savera Shade“ yra modernūs grindų dangos sprendimai: lengvai pritaikomi ir tvarūs.

„DESSO AirMaster“: „Clears the Air®“

DESSO AirMaster: Clears the Air®

Švaraus oro darbo vietoje svarbos neįmanoma nuginčyti. Mažos nematomos dalelės, kurios vadinamos kietosiomis dalelės (PM), dar žinomos kaip dalelių tarša arba smulkios dulkės, susijusios su pavojais sveikatai ir yra lemiamas veiksnys, nustatantis namų ir darbo vietų oro kokybę.1 Mūsų mąstymas, gerovė bei visapusiška sveikata bus geresnė esant kokybiškam orui.

Nuo pat pristatymo „AirMaster“ technologijos veiksmingumas pasitvirtino tiek daugybėje darbo vietų, tiek ir atliekant griežtus laboratorinius bandymus. Tyrimai nustatė, kad „DESSO AirMaster®“ mažiausiai aštuonis kartus efektyviau surenka ir sulaiko smulkiąsias dulkes už glotnias grindų dangas (PM10) ir tai atlieka mažiausiai keturis kartus geriau už įprastus kilimus (PM10)2.

Įrodytas efektyvumas

„GUI Gold“ ženklas suteiktas remiantis 15 pakartotų testų vidurkiu, kuriais nustatyta puiki „DESSO AirMaster“ smulkiųjų dulkių surinkimo kokybė – rezultatai yra pagrįsti pasikartojančiu moksliniu bandymu, o ne vienu testu. Kai kurių bandymų metu nustatyta, kad „DESSO AirMaster“ 20 kartų efektyviau3 surenka ir sulaiko smulkiąsias dulkes už kitus glotnius grindinius.

„GUI Gold“ ženklas suteiktas už gerus trijų kriterijų rezultatus:
– Tinkamumą asmenims su alergijomis
– Didelį smulkių dulkių sulaikymo kiekį
– Žemas lakiųjų organinių junginių (VOC) išmetimų savybes.4

Kolekcijos

„DESSO AirMaster Savera“

„AirMaster Savera“ sudaro šešių vientisų atspalvių paletė, kuri puikiai dera su šešiomis pereinamomis „AirMaster Savera Shade“ spalvomis.

„DESSO AirMaster Savera Shade“

„AirMaster Savera Shade“ suteikia subtilų perėjimo efektą, išreikštą dviem lentelių variantais kiekviename atspalvyje. Vienos lentelės spalvos perėjimas yra šviesesnis, o kitos – ryškesnis ir tamsesnis.

Dizaino įkvėpimas

Tačiau funkcionalumas – viena iš dedamųjų. Universali 12 šiltų ir šaltų atspalvių lentelė – šeši ryškūs atspalviai ir šešios pereinamosios spalvos – dizaineriai siūlo begalę derinių, kad galėtumėte sukurti norimą įspūdį erdvėse.

„AirMaster Savera“ lentelės ir „AirMaster Savera“, montuojamos įvairiomis formomis arba derinamos su „Tarkett“ prabangiomis vinilinėmis plytelėmis, puikiai tinka kūrybiškiems bei praktiškiems grindų sprendimams . Pavyzdžiui, skirtingoms zonoms nurodyti.

„DESSO AirMaster Savera Shade“

Tvarus sprendimas

„DESSO AirMaster Savera“

Nuotraukų galerija

1 Pasaulio sveikatos organizacija, kietųjų dalelių oro kokybės gairės, visuotinis atnaujinimas, 2005 m.
2 Remiantis GUI atliktais bandymais, kurių metu „DESSO AirMaster®“ lyginamas su įprastomis glotniomis grindų dangomis ir įprastais struktūriniais, pintais kilimais (vidutinės vertės).
3 Matavimai atlikti 80 ir 110 cm aukščiuose (kvėpavimo zonoje).
4 ISO 16000 bandymo analizė, remiantis 2010 m. AgBB vertinimo schema vadovaujantis GUT emisijų kriterijais.