"Atmo" Biurai

"Atmo" Biurai

2020 | LILLE, Prancūzija

Nuotraukų galerija

Atmo Hauts-de-France pasirinkimas - "Tarkett AirMaster®" kiliminės plytelės bei "iD Square" akustinė vinilinė grindų dangą, ne tik kokybiškam orui, bet ir gerai garso izoliacijai vidaus patalpose užtikrinti. Iš viso "Lille" biuruose buvo padengtas 2170 kvadratinių metrų plotas.


Atmo Hauts-de-France Oro Observatorija atsakingi už oro kokybės stebėjimą. Todėl jiems buvo svarbu aprūpinti savo darbuotojus sveikesnėmis erdvėmis bei itin gera patalpų oro kokybe. Būtent dėl sutampančių požiūrių į sveikatos bei ekologijos aspektus, buvo pradėtas bendradarbiavimas su "Tarkett". 
 

Buvo naudojamos šios grindų dangos:
• "Airmaster®": "Tarkett" Cradle to Cradle sertifikuotos tekstilinės plytelės, sulaikančios smulkias aplinkoje tvyrančias dulkes;
• "iD Square": "Tarkett" modulinio vinilo gaminiai išskiria mažiausia LOJ emisija;

"AirMaster®" grindų danga buvo pasirinkta pagal tinkamumą šiuolaikinio biuro aplinkai bei naudoją natūralių sudedamųjų medžiagų. Grindų danga taip pat turi patentuotą "AirMaster®" technologiją, kuri sumažina smulkių dulkių koncentraciją ore keturis kartus efektyviau nei tradiciniai kilimai.

kavinės erdvei buvo pasirinkta "iD Square" medžio spalvinės gamos, modulinio vinilo kolekcija, harmoningai deranti prie architektūros bei tenkinanti ekologinius aspektus - nenaudojami ftalatų turintys junginiai. Taip pat užtkrinama itin aukšto lygio garso izoliacija.

Siūloma kolekcija

Apie

"Atmo" Biurų pasirinkimas - "Tarkett AirMaster®" kilimines plyteles bei "iD Square" vinilinę akustinę grindų dangą, ne tik kokybiškam orui, bet ir gerai garso izoliacijai patalpose užtikrinti.

Pastato savininkas

ATMO

Segmentas