DESSO Fuse Landscape carpet tile collection for workplace

DESSO Fuse Landscape

Spalvų kelionė

Fuse Landscape kolekcija įsivaizduoja interjero erdves kaip spalvingus laukus su sklandžiais perėjimais, leidžiančiais kurti lanksčias, daugiafunkcines darbo vietas. Vienas kitą papildantys atspalviai ir tekstūros organiškai susilieja ir be didelių pastangų kuria gražias erdves.

Natūralūs perėjimai

Gamtos įkvėpti atspalviai ir lengvi spalvų perėjimai reiškia, kad kiekviename grindų plane, kuriant švelnios tekstūros erdves, kurios primena skirtingus kraštovaizdžius, nuotaikas ir metų laikus, yra vietos lankstumui. Patrauklios ir malonios liesti – tai darbo vietos, kurios reaguoja į gamtą – žmogaus prigimtį.

Gamtos įkvėpta kiliminių plytelių kolekcija DESSO „Fuse Landscape“

Uždaro rato kelionė

Mokytis iš gamtos – tai mokytis iš puikiai koordinuotų uždaro rato sistemų, egzistuojančių gamtos pasaulyje. Tarkett uždaro rato kelionė – tai po eksploatacijos pakartotinai naudojamos medžiagos, iš kurių gaminami mūsų gaminiai, novatoriški gamybos procesai ir žinojimas, kad šitaip mes aktyviai mažiname atliekų ir šiltnamio efektą sukeliančių dujų kiekį.

Desso „Fuse Landscape“ kiliminių plytelių kolekcija darbo vietai

Žiedinis ciklas ir anglies dioksido pėdsakas

Tarkett siekia imtis realių veiksmų mažinant šiltnamio efektą sukeliančių dujų, pavyzdžiui, anglies dioksido, kuris yra pagrindinis pasaulinio atšilimo sukėlėjas, išmetimą. Mūsų žiedinės ekonomikos principų įkvėptas požiūris į kilimines plyteles leidžia mums tai daryti.

Būdami vieninteliai kiliminių plytelių gamintojai, turintys uždaro ciklo perdirbimo sistemą, ribojame pirminių žaliavų naudojimą naujiems gaminiams gaminti ir pasibaigus gaminio eksploatavimo laikui vengiame įprastų, anglies dioksido emisiją sukeliančių būdų, tokių kaip deginimas ir šalinimas į sąvartynus. Ši uždaro ciklo sistema užtikrina, kad mūsų kiliminės plytelės palieka įspūdingai mažą anglies dioksido pėdsaką*, kurį nuolat stengiamės dar labiau sumažinti.

Biuro „kraštovaizdžio" projektavimas

Lanksčios, prisitaikančio tipo darbo vietos yra nauja norma, o geriausios erdvės atitinka įvairius poreikius, asmenybes ir darbo įpročius. Kiliminės plytelės Fuse Landscape lengvai apibrėžia mišrias erdves ir pažymėtas zonas, skirtas susibūrimams ar sutelktam darbui, atskirdamos zonas apgalvotomis pereinamomis spalvomis.

DESSO Fuse

DESSO Fuse interjero erdves įsivaizduoja kaip spalvingus laukus su sklandžiais perėjimais, leidžiančiais kurti lanksčias, daugiafunkcines darbo vietas. Gamtos įkvėpti atspalviai ir sklandūs spalvų perėjimai reiškia, kad kiekviename grindų plane yra vietos lankstumui.

DESSO Fields

DESSO Fields – tai tekstūrinės kiliminės plytelės, suteikiančios rankomis austos tekstilės įspūdį. Jų padidintos ir netaisyklingos kilpos padeda sukurti itin malonią liesti grindų dangą, kuri bet kokią erdvę pavers šilta ir jaukia.

Spalvų paletė

Deranti Fuse ir Fields spalvų paletė leidžia tinkamai ir išraiškingai komponuoti darbo vietos grindis.

„Fuse Landscape“ kiliminių plytelių kolekcijos spalvų paletė

Galerija

* Pagal gaminio aplinkosauginę deklaraciją (EPD) S-P-08559 – Fuse ir Fields patikrinti Bureau Veritas, remiantis bendru anglies pėdsaku (A-D moduliai) su uždaro ciklo žiedinio perdirbimo scenarijumi.