vinyl floors offering a trendy design pallette

Atraskite atnaujintą Excellence vinilinių dangų asortimentą

Spalvų paletė kurianti nuotaiką

Madingų raštų vinilinė grindų danga

Pristatome naują heterogeninių vinilinių sienų ir grindų dangų asortimentą, skirtą architektams ir dizaineriams, ieškantiems autentiškumo savo projektuojamoms erdvėms.

Kolekcijoje gausu klasikinių ir šiuolaikinių dekorų: nuo tikroviškų medžio tekstūrų iki nesenstančios terrazzo mozaikos, nuo modernaus betono iki elegantiškų mineralų paviršių. Peržvelkite platų modernių spalvų ir grafikos asortimentą – Excellence dizaino istorijos esmę – ir įgyvendinkite savo architektūrinę viziją.

Paletė kūrybai

Atnaujinta Excellence heterogeninių vinilinių dangų kolekcija – tai universalus sprendimas, padedantis sukurti unikalų, įdomų ir harmoningą interjerą, skirtą intensyviam judėjimo srautui.

Naujoji, kruopščiai apgalvota šiuolaikinių ir nesenstančių raštų bei apdailos spalvų paletė, leis dizaineriams derinti stilius, spalvas ir tekstūras.

Mediena ir gamta

Įvertinkite natūralių medžiagų hiperrealizmą.

Skirtingi medžio dekorai puikiai perteikia medienos autentiškumą ir įvairovę. Atraskite platų, gamtos elementų įkvėptą, spalvų ir raštų pasirinkimą.

Mineralai

Iš naujo atraskite akmens eleganciją ir betono šiuolaikiškumą.

Šio plataus asortimento dizaino estetikai įkvėpimo semtasi iš įvairių mineralų, tokių kaip akmuo, marmuras, betonas ir venecijietiška mozaika (terrazzo)

Spalvos ir grafika

Spalvų ir grafikos asortimente atsirado naujų monochromatinių atspalvių, atitinkančių šiuolaikį poreikį, bei subtilių ir drąsių grafikos elementų, skirtų erdvėms individualizuoti.

Ypač dideli dekorai

Mūsų XXL dekorai pasižymi ypatingu masteliu, nesudėtingai atkartojančiu marmuro, medžio ir akmens raštų grožį.

Šie dekorai, kurių ilgis siekia iki 6 metrų, padės į patalpas perkelti gamtą su jos neprilygstama elegancija ir žavesiu.

Puikios eksploatacinės savybės, atitinkančios visus poreikius

Visos keturios kolekcijos kruopščiai sukurtos taip, kad atlaikytų didelį žmonių, įrangos, lovų ir neįgaliųjų vežimėlių judėjimo srautą be poreikio pakartotinai remontuoti ir naujinti dangą. Grindų danga atspari dideliam judėjimo srautui ir riedėjimo apkrovoms, ją lengva valyti. Be to, danga pasižymi triukšmą mažinančiomis savybėmis, yra itin patvari ir atspari įbrėžimams. 

Tektanium – lengva valyti

Dėl naujos Tektanium apsaugos grindis valyti efektyvu ir lengva.

Šiam PU padengimui naudojama naujoviška polimerų sistema, kuri sudaro stipresnį apsaugos sluoksnį, užtikrinantį išskirtinį atsparumą įbrėžimams, trinčiai, nusidėvėjimui ir dėmėms.

Garso slopinimo savybės

Atnaujintame asortimente yra daugybė opcijų su garso slopinimo (iki 19 dB) savybėmis.

Tai užtikrina išskirtinį akustinį komfortą, kuris labai svarbus susikaupimui ir mokymosi procesui mokyklose ir harmoningam gyvenimui bendruose būstuose. Puikiai tinka ir sveikatos priežiūros įstaigoms, nes suderina akustines savybes ir atsparumą didelėms apkrovoms.

Kompetencija ir tvarumas: pagaminta Europoje

Ši kolekcija sukurta taip, kad būtų draugiškesnė planetai: mažiau atliekų ir mažiau į atmosferą išmetamo anglies dioksido. Ji gaminama Europoje esančiose Tarkett gamyklose (didžioji dalis – Prancūzijoje), todėl mažesni transportavimo atstumai ir išmetamo anglies dioksido kiekis. Gaminių atraižas galima perdirbti, o perdirbto turinio kiekis kai kuriose kolekcijose siekia net 29%, todėl mažėja anglies dioksido pėdsakas ir atliekų kiekis. Vinilo atraižos, kurias galima perdirbti į naujus gaminius, surenkamos pagal Tarkett ReStart® grąžinimo ir perdirbimo programą. 

Atraskite kolekcijas

Excellence kolekcijos

Plačiai pritaikomas grindų dangų asortimentas visų segmentų poreikiams. Kompaktinė arba akustinė grindų danga siūlanti platų dekorų pasirinkimą, įskaitant XXL dekorus.

Excellence Genius kolekcijos

Tam kad būtų sumažintas anglies dvideginio pėdsakas ir būtų užtikrintas greitas atnaujinimas, danga montuojama plaukiojančiu būdu. Galima rinktis iš nesenstančių klasikinių dekorų asortimento.

Platinium kolekcijos

Ypač atspari grindų danga, skirta sveikatos priežiūros ir švietimo įstaigoms.

Protectwall kolekcijos

Aukštos kokybės vinilinė sienų danga, apsauganti nuo smūgių, įbrėžimų ir dėmių, atspari cheminėms medžiagoms. Ypač tinka koridoriams.

TX Stairs kolekcija

Užtikrina saugumą, galima įsigyti su visais priedais. Savaime prilimpanti opcija – greitesnis ir lengvesnis montavimas. 

Priedai

Priedų asortimentas tobulai apdailai. Apvadai, grindjuostės, profiliai ir spec. elementai. Atraskite visus priedus.

Susiję straipsniai

grindų dangos sprendimai sveikatos priežiūros įstaigoms
Sveikatos bendruomenės palaikymas

Sužinokite apie įvairius sprendimus Tarkett vinilinėms grindims, atitinkančioms įvairius ir sudėtingus ligoninių bei sveikatos priežiūros įstaigų reikalavimus

Kuriame ateities mokyklą
Kuriame ateities mokyklą

Ateities mokyklų kūrimas yra didelis iššūkis visuomenei. Sužinokite kaip mes galime padėti jums sukurti tvarią, lanksčią ir įtraukią mokyklą, sukurtą kiekvieno gerovei.