Sprendimai sveikatos priežiūros grindų dangai

Sveikatos bendruomenės palaikymas

Human-Conscious Design

Ligoninių inžinieriai,valdytojai, vadovai, architektai, jūs esate viso to esmė

Nesvarbu, statote, tobulinate ar remontuojate, jūs taip pat ir klausotės, derinate, įtikinėjate. Visa tai būna nesibaigianti kova: reikia laikytis standartų ir terminų, atitikti taisykles ir patenkinti suinteresuotąsias šalis. Paisyti biudžeto ir gerbti planetą. Atlikti viską taip, kad būtų ne tik gražu, bet ir lengvai prižiūrima,.. Tačiau, svarbiausia, viskas turi atitikti žmogaus poreikius ir reikalavimus.

Ieškote konkrečių, novatoriškų sprendimų.

Mes suteiksime įrankius ir paslaugas, kurie padės jums sparčiai ir užtikrintai judėti į priekį, sutelkiant aplink jus esančią jėgą.

Šiais metais, labiau nei bet kada, Tarkett yra jūsų pusėje.

 

Tarkett remia sveikatos priežiūros bendruomenę

Sveikatos priežiūros įžvalgos

"Ligoninės inžinierius? Ne, iš tiesų aš esu diplomatas.”  

Paolo, ligoninės inžinierius

Vizualizuokite, kad pasiektumėte susitarimą

Žmogiškojo dizaino ir daugybės prieštaringų prioritetų bei reikalavimų malonus suderinimas yra iš tiesų delikatus veiksmas. Geriausia, patvariausia, lengvai valoma grindų danga, kurios kaina tilptų į biudžetą ir atitiktų ligoninės grindų dangos standartus... Tačiau taip pat turi būti ir gražu!” 

Palengvinkime visiems priėjimą prie to paties puslapio, peržvelgiant jūsų erdvėms tinkamus produktus.

"Koks mano darbas? Ilgalaikiai sprendimai per trumpus terminus."

 Adele, sveikatos priežiūros įstaigos architektė

Bendradarbiavimas ir patirtis, siekiant įveikti iššūkius

Norint sukurti jaukią ir gydančią aplinką Helsinkio vaikų ligoninei, reikėjo  ieškoti kūrybiškų būdų kaip atsakyti į praktiškus ir žmogiškus iššūkius. Bendradarbiavimas su šios srities specialistais nuo pat pradžių atveria platesnes galimybes ir padeda greičiau pasiekti nustatytus terminus.

"Aš esu ligoninės valytojas ir kovotojas prieš COVID."

 Henry, ligoninės valytojas

Infekcijų ikontrolė ir grindų dangos pasirinkimai

Ligoninės grindų dangos ir paviršių valymas yra ne tik dezinfekavimas. Ilgainiui besaikis dezinfekcinių priemonių, biocidų, antibakterinių vinilų ir kt. dezinfekcinių priemonių naudojimas gali prisidėti prie bakterijų atsiradimo be žymesnio higienos pagerinimo.  Reikia atkreipti dėmesį į tinkamus valymo būdus ir priemones, pasirenkant teisingus metodus tinkamu dažnumu.

Kokia mano misija? Sutaupyti laiko tiems, kurie jo neturi.” 

Youssef, patalpų valdytojas

Grindų danga Excellence Genius Loose-lay: sutaupytas laikas

Statybos darbai ir remontas tam tikram laikui užveria patalpas. Sveikatos priežiūros įstaigose ar ligoninėse tai reiškia mažiau lovų ligoniams arba tai, kad nebus galimybės patekti į ypatingos svarbos medicininės paskirties pastatą, kas yra neįmanoma. Taigi niekuomet nenuvertinkite greito ir patikimo montavimo svarbos, renkantis vinilinę grindų dangą savo ligoninei ar medicinos klinikai.

Sukurkite gydančią aplinką

Paciento ir personalo patirties gerinimas

Pacientui reikalinga raminanti, tyli aplinka. Fizinio komforto ir tylos svarba yra puikiai žinoma, tačiau ką daryti su mažiau žinomais veiksniais, kuriems dizainas dažnai daro labai didelę įtaką?

Medicinos klinikos ar ligoninės darbuotojų gyvenimo kokybė darbe taip pat gali būti ženkliai įtakota.  "Institucinio" jausmo sumažinimas, orientacijos ir erdvinio suvokimo gerinimas bei vizualinis komfortas - tai tik keletas veiksmų, kaip geras dizainas galėtų pakeisti sveikatos priežiūros įstaigos aplinką.

Efektyvių ir taupių pastatų projektavimas

Efektyvus ir taupus pastatas, visų pirma, turi atitikti paskirtį. Kalbant apie ligoninės ar klinikos gindų dangą, tai turėtų būti lygi ir lengvai valoma, mažai slidi, atlaikanti dideles riedančias apkrovas danga. Patvarumas, lengvas valymas ir priežiūra yra dar viena svarbi kombinacija.  Tiesa, grindų dangos įsigijimas ir sumontavimas paprastai sudaro tik 10% ilgaamžiškumo. Likę 90%  priklauso nuo priežiūros. Taigi ilgalaikė ir mažai priežiūros reikalaujanti grindų danga gali iš tiesų turėti įtakos esmei.

Sveikatos ir tvarumo skatinimas

Jeigu norite pastatyti taip, kad tarnautų ilgai, mąstykite ilgalaikiai.” Nėra kaip tai apeiti. Medicinos įstaiga žmogų ir aplinką paveiks dešimtmečiams, todėl labai svarbu skatinti ne tik pacientų, bet ir personalo sveikatą, pavyzdžiui, užtikrinant geresnę oro kokybę. Įnašas į tvarumą taip pat gali būti labai įvairus, įskaitant bendrą ligoninių anglies pėdsakų mažinimą, ilgaamžiškumą, medžiagų efektyvumą, perdirbimą, pakartotinį panaudojimą. 

Ligoninės grindų dangos sprendimai

Sprendimas kiekvienai erdvei

Sveikatos apsaugos aplinkoje skirtingose vietose ir įstaigos paprastai keliami labai skirtingi reikalavimai. Reikia atsižvelgti į daugelį veiksnių, saugos ir infekcijos kontrolę, tecninę priežiūrą ir eismo intensyvumą. Mes pašalinome tam tikras sudėtingo proceso dalis, sukurdami iš anksto paruoštus siūlomų produktų variantus, atsižvelgdami į reikalavimus kiekvienai erdvei.

Download documentation

Susiję straipsniai

3 būdai, kaip ilgalaikėje perspektyvoje susidurti su kaštų spaudimu ligoninėse

Sveikatos priežiūros įstaigos vaovai ir darbuotojai kasdienėje veikloje kovoja stipriu kaštų spaudimu. Susiduriant su šiuo iššūkiu, labai svarbu išlaikyti greitš labai konkurencingame sektoriuje.

4 iššūkiai, susiduriant su Europos sveikatos priežiūros sektoriumi

Šie iššūkiai yra labai įvairūs, pradedant pacientų patirties gerinimu, išlaikant aukštą higienos lygį ar optimizuojant biudžetą, užtikrinant aukštą paslaugų ir personalo kokybę. Štai keletas pagrindinių iššūkių, su kuriais dažniausiai susiduria ligoninių ar sveikatos priežiūros įstaigų vadovai ir darbuotojai, bei kaip Tarkett gali padėti su šiais iššūkiais susidoroti.

Infekcijų kontrolės svarba ir grindų dangos pasirinkimas sveikai aplinkai

Covid 19 križė pabrėžė higienos ir valymo protokolų svarbą, siekiant užkirsti kelią viruso plitimui. Ji taip pat akcentavo kokia yra svarbi infekcijų prevencija ir kontrolė (IPK) sveikatos priežiūros įstaigose, norint sustabdyti inkecijas ir antimikrobinį atsparumą.

iQ Natural: natūralios grindų dangos asortimentas

Mūsų ateitis yra tvari, o sveikatos priežiūros įstaigų aukštus reikalavimus atitinkančių ekologiškų sprendimų ieškojimas yra vienas iš mūsų iššūkių. Susipažinkite su iQ Natural asortimentu, kuris jus priartins prie gamtos pradedant spalvomis ir baigiant tvarumu, nekeliant jokio pavojaus efektyvumui.

Tarkett praneša apie bendradarbiavimą su "Clean Hospitals"

Prisijungiant prie "Clean Hospitals" tinklo, Tarkett stiprina savo įsipareigojimą gerinti savijautą ir higieną ligoninėse. "Clean Hospitals" tikslas yra padidinti pacientų saugumą veiksmingais ir įrodymais pagrįstais valymo nurodymais.