Tarkett's ReStart programme

ReStart®

Perdirbimas? Jūs turite noro. Mes turime būdą.

Visi galime sutikti, kad saugių medžiagų perdirbimas yra geras dalykas. Perdirbant išsaugomi pasaulio gamtos ištekliai ir labai prisidedama prie klimato kaitos mažinimo. Tačiau teisingai elgtis ne visada lengva. Kaip galite būti tikri, kad likučiai po įrengimo arba jau atitarnavusios grindų dangos atgaus antrą gyvenimą ir nepateks į sąvartyną ar nebus sudegintos?

Prisijungę prie mūsų ReStart® programos, galite būti mūsų kelionės į anglies dioksido neutralumo pasaulį dalis. Ar tu su mumis?

Tarkett's ReStart take back and recycling programme

Palikite tai mums! Mūsų grindų dangų grąžinimo ir perdirbimo programa ReStart® priims dangas perdirbimui, o jums įteiks sertifikatą patvirtinantį jūsų pateiktų medžiagų kiekį. Linoleumo ir vinilinės dangos likučiai po montavimo? Mes juos paimsime. Jūsų sena klijuojama arba laisvai klojama vinilinė grindų danga ar sena kiliminė danga? Nesijaudinkite, mes priimsime ir tai. Mes netgi išvešime senas kilimines dangas, pagamintas vieno iš mūsų konkurentų. Tiesiog mes taip darome.

Tarkett's ReStart take back and recycling programme

Taip pat sukūrėme novatoriškus metodus, kuriais uždarame cikle išvaloma, susmulkinama ir perdirbama anksčiau perdirbimui netinkama naudota priklijuota homogeninė vinilė danga (pagaminta po 2011 m.). To negali pasiūlyti joks kitas Europos grindų dangų gamintojas. Nes kiekviena sutaupyta ir perdirbama atlieka daro teigiamą poveikį aplinkai. Žinoma, mūsų perdirbamos medžiagos turi atitikti išskirtinius sveikatos ir saugos standartus, kuriuos sau nusistatėme (gerokai viršijančius pramonės standartus), bet jei yra kokių nors medžiagų, kurių negalime saugiai panaudoti, žinome, kad gali kažkas kitas. Štai kodėl mes bendradarbiaujame su kitomis pramonės šakomis, siekdami užtikrinti, kad, kur tik įmanoma, niekas nenueitų perniek.

Sąmoningi pasirinkimai. Žmonėms ir planetai.
Tarkett Human-Conscious Design®

 

Anglies pėdsako skaičiuoklė

Norite sumažinti savo projekto anglies pėdsaką? Pasinaudokite mūsų skaičiuokle, kad įvertintumėte savo projekto abglies pėdsaką ir sužinotumėte, kaip galite jį sumažinti pasirinkę perdirbti dangas po naudojimo.

 

Kaip veikia mūsų programa?

Stebėkite, kaip surenkame ir perdirbame grindų dangą po montavimo ir naudojimo.

Stebėkite, kaip surenkama ir perdirbama po naudojimo homogeninė grindų danga.

 

Kaip prisijungti prie ReStart®

Tapti ReStart® programos dalimi labai paprasta:

The ReStart programme: how it all works

1. Pirmiausia, kad užsiregistruotumėte, pasirašykite ReStart® sutartį.

2. Atsiųsime jums jūsų ReStart® maišus, kad surinktumėte nepageidaujamas po montavimo likusias atraižas arba senas grindis.

3. Užpildykite maišus švariomis atraižomis po montavimo arba ant padėklų sudėkite senas kilimines plyteles.

4. Informuokite Tarkett atstovą, kuris užsakys išvežimą.

Surinktas atliekas perdirbsime viename iš mūsų perdirbimo centrų ir paversime jas aukštos kokybės žaliava, kuri bus naudojama naujoms Tarkett grindų dangoms gaminti.

Tarkett's ReStart take back and recycling programme

Circular selection

„Circular Selection“ nusako mūsų principus kelionėje žiedinės ekonomikos link: atliekų ir taršos mažinimas, produktų ir medžiagų naudojimas bei natūralių sistemų atkūrimas.
Tvarios grindų dangos tapo pasiekiamos – sukūrėme novatoriškas perdirbimo po naudojimo technologijas, kad uždarytume mūsų gaminių ciklą ir suburtume „tvarius herojus“ į vieną išsamią kolekciją.

Creation by Note Design studio with iQ surface flooring

Teminiai straipsniai

Žiedinė kiliminių dangų gamyba

Sužinokite daugiau apie mūsų pažangiausią kilimų perdirbimo centrą.
Plačiau
 

Ar linoleumą galima perdirbti?

Sužinokite daugiau apie tai, kaip perdirbame linoleumą.
Plačiau
 

Vinilinių grindų dangų perdirbimas

Sužinokite daugiau apie tai, kaip perdirbame vinilinę grindų dangą.
Plačiau
 

 

 

Atsisiųsti ReStart® brošiūrą

Tvarumo istorijos

Klimato kaita ir žiedinė ekonomika

Esame įsipareigoję kurti žiedinę ekonomiką.

Geros medžiagos

Negailestingas mokslinis medžiagų bandymas ir radikalus skaidrumas.

Vidaus patalpų oro kokybė

Lyderiai patalpų oro kokybės srityje.