school hall; education building

Prisitaikančių mokymosi erdvių projektavimas

Modernių mokymosi erdvių kūrimas

Įvairių dangų pasiūla

Universiteto holas

Siekdama padėti kurti naujas modulines mokymosi aplinkas, Tarkett sukūrė daugiamatę sistemą, siūlančią įvairias, skirtingiems tikslams pritaikytas grindų dangas: intensyviam judėjimo srautui, garso slopinimui, nesudėtingai priežiūrai, lengvam pakeitimui, labai atsparias...

Šis pasiūlymas apima daugybę dangų klasių – nuo vinilo ir linoleumo iki kilimų, LVT ir kt. Dėl lengvai derinamų spalvų ir tekstūrų, mūsų dangų asortimentas padeda kurti ergonomišką, įtraukią ir mokymuisi palankią aplinką.

Spalvų vaidmuo švietimo procese

Spalvota aplinka yra stimulas, žinutė, kuri neša prasmę, žadina pojūčius ir provokuoja emocijas. Spalvos daro įtaką mūsų elgesiui ir sprendimams.

Mokyklose ir universitetuose spalvos gali atlikti ne tik dekoratyvinį, bet ir keletą kitų vaidmenų. Jos gali veikti kaip nuoroda, aiškiai nukreipianti naudotojus, jiems judant iš vienos vietos į kitą.

Švietimo aplinkos spalvų schemos taip pat gali pagerinti mokinių, studentų ir mokytojų savijautą, nesvarbu, ar jiems reikia ramybės ir susikaupimo mokymuisi, ar, priešingai, energijos ir entuziazmo bendravimui ar bendrai veiklai.

Priklausomai nuo atspalvio ir išdėstymo, sienų, grindų ir baldų spalvos gali apgaubti erdve besinaudojančius asmenis ir nukreipti jų žvilgsnį arba atverti erdvę ir išblaškyti dėmesį.

transition space, school, modern, mobility
transition space, school, restful, break

Švietimo įstaigų tendencijos ir nuorodos

Grindų dangos rekomenduojamos švietimo paskirties pastatams

Lanksčioms ir modulinėms mokykloms reikalingi sprendimai, atitinkantys skirtingų specifinių erdvių poreikius.

Tarkett siūlo platų sienų ir grindų dangų asortimentą, padėsiantį rasti sprendimą kiekvienai erdvei.

Šioje plačioje pasiūloje atraskite mūsų rekomenduojamas grindų dangas, kad galėtumėte statyti mokyklas, pritaikytas kiekvieno gerovei.... ir tausoti planetą.

Toliau pateiktos kolekcijos yra „Circular Selection“ dalis, kur, pagal tvarumo kriterijus, sugrupuoti geriausi mūsų gaminiai: geros medžiagos, be ftalatų, optimalus lakiųjų organinių junginių kiekis, ir PERDIRBIMAS PO NAUDOJIMO.

Tarkett Lino

Augalinės kilmės natūralus linoleumas - sertifikuotas Cradle to Cradle® Gold arba Silver

AirMaster

Smulkias dulkes sulaikančios kiliminės plytelės – apdovanotos GUI Gold Plus ženklinimu

Excellence Genius

Loose lay (laisvai klojama) heterogeninė vinilinė grindų danga Montavimas be klijų

Susiję straipsniai

Kuriame ateities mokyklą
Kuriame ateities mokyklą

Ateities mokyklų kūrimas yra didelis iššūkis visuomenei. Sužinokite kaip mes galime padėti jums sukurti tvarią, lanksčią ir įtraukią mokyklą, sukurtą kiekvieno gerovei.