Atraskite Circular Selection

Supaprastintas požiūris į „žiedinį gaminį“

Siekimas „visada daugiau“ stumia mūsų ribas ir kelia grėsmę mūsų planetai. Turime rasti būdą, kaip pasiekti daugiau su mažiau. Mums, Tarkett, tai reiškia mažiau atliekų, mažesnes emisijas, didesnę gerovę ir daugiau konkrečių įrodymų.

Savo Circular Selection pasiūlyme atrinkome kolekcijas, kurios yra ekologiškai sukurtos, atsižvelgiant į galimybę dangą perdirbti pasibaigus jos naudojimo terminui. Grindų dangos pasirinkimas iš šio pasiūlymo garantuoja, kad jūsų grindų dangų atliekos bus surinktos po įrengimo ar naudojimo ir perdirbtos.

All flooring categories included in the circular selection

Sąmoningi pasirinkimai

Tvarių grindų paieškos gali būti sudėtingos ir painios, o kartais tiesiog neturite visos reikiamos informacijos. Mes norime padėti jums priimti pagrįstus sprendimus. Ir mes visada siekiame užtikrinti didesnį mūsų medžiagų ir produktų poveikio aplinkai skaidrumą. Mūsų „žiedinis pasirinkimas“ yra:


 

ReStart® programa

Visi galime sutikti, kad saugių medžiagų perdirbimas yra geras dalykas, tačiau elgtis teisingai ne visada lengva. Kaip galite būti tikri, kad likučiai po įrengimo arba naudotos grindų dangos atgaus antrą gyvenimą ir nepateks į sąvartyną ar nebus sudeginti? Mūsų tvarios grindų dangų kolekcijos yra perdirbamos pagal mūsų grąžinimo ir perdirbimo programą ReStart®*. Tai reiškia, kad turime vietinę logistikos partnerystę, kad surinktume atliekas po įrengimo ir atliekas po naudojimo, kur jos yra perdirbamos į žaliavas, kad vėl būtų panaudotos naujų grindų dangų gamyboje.

Palikite tai mums! Mes visa tai išvešime perdirbimui ir pateiksime jums sertifikatą apie jūsų indėlį.

Geresnių grindų link.

HETEROGENEOUS FLOORING INSTALLATION WASTE AT OUR RECYCLING CENTRE IN CLERVAUX

Teminiai straipsniai

Play

Atraskite Constance Guisset Studio kuruojamą Circular Selection per PLAY ir raskite įkvėpimo saugesnėms ir sveikesnėms erdvėms.
Daugiau
Brošiūra
 

ReStart®

Sužinokite daugiau apie grąžinimo ir perdirbimo programą ReStart®.
Daugiau
 

Perdirbimas

Ieškokite naujoviškų būdų, kaip perdirbti kiekvieną gabalėlį.
Daugiau
 

 

 

Pasitikėkite savo grindų dangų pasirinkimu su mūsų Circular Selection pasiūlymu.

Susijusios kolekcijos

Daugiau tvarių istorijų

Klimato kaita ir žiedinė ekonomika

Esame įsipareigoję kurti žiedinę ekonomiką.

Geros medžiagos

Medžiagų bandymai ir radikalus skaidrumas – jūsų ramybei.

Vidaus patalpų oro kokybė

Pirmaujantys vidaus patalpų oro kokybės srityje, kad galėtumėte lengvai kvėpuoti.