Saugaus atstumo laikymasis  „Post Covid-19“ darbo vietose

Saugiai grįžtame į darbo aplinką

Solutions for a post COVID-19 workplace

Pasauliui pradedant atsigauti po COVID-19 pandemijos, įmonės bando subalansuoti verslą ir darbuotojų sveikatą bei gerovę. Grindys atlieka nemažą vaidmenį sprendžiant kai kuriuos svarbiausius uždavinius, susijusius su grįžimu į biurą - darbo vietos saugumo optimizavimą, naudojant biurų zonavimą, o taip pat kaip priemonė prisidėti prie sveikos darbo aplinkos.

Nepaisant jūsų darbo vietos politikos, susijusios su koronavirusu, „Tarkett“ komanda yra tam, kad padėtų. Mes teikiame praktines konsultacijas dėl socialinio atstumo darbo vietoje plano sudarymo, taip pat teikiame virtualias prezentacijas.

Rethinking workplace: Return to the office

Explore the first volume of our rethinking workplace series: a collection of guides to support employers, specifiers and contractors as they journey back to the office; short, medium and long term.

Office Zoning & Wayfinding

Flooring can play a key role in contributing to a healthy and welcoming workplace by creating clear – yet flexible – zones, helping your employees and visitors maintain social distancing and keep safe thanks to optimal office wayfinding.

DESSO Icons carpet tiles

With DESSO Icons office wayfinding arrows you have a flexible, simple and cost-effective way of guiding employees and visitors into your office safely and easily.

Design consultancy & floorplan design

Kabinetų aprūpinimas tinkamomis judėjimo krypties ir biurų zonavimo priemonėmis, atitinkančiomis vyriausybės rekomendacijas, yra labai svarbūs saugai darbo vietoje. Įdėdami krypties ženklus grindyse, darbuotojai turi aiškų, nuolatinį ir vaizdinį priminimą, kaip judėti biure ir išlaikyti socialinį atsiribojimą.

Kilimų plytelės ir prabangių vinilo plytelių (LVT) gaminiai pasižymi beveik neribotu spalvų ir raštų potencialu, todėl gali būti naudojami atskirai ir kartu.

Mūsų „Tarkett“ dizaino komandos gali padėti atlikti jūsų interjero planavimą ir išdėstymą.

Cleaning & Maintenance

Paibaigus karantinui, geri valymo ir priežiūros įpročiai prisideda prie sveikos darbo vietos kūrimo ir yra esminiai veiksniai užkertant kelią antrajai koronaviruso bangai. 
Mūsų valymo ir priežiūros vadovus galite rasti kiekviename gaminio puslapyje

Indoor Air Quality

Švaraus oro poreikis niekada nebuvo toks svarbus. Harvardo universiteto tyrėjai nustatė, kad tik nedidelis ilgalaikio oro užterštumo - kietųjų dalelių (PM) ar smulkių dulkių - padidėjimas žymiai padidina „Covid-19“ riziką.

Kalbant apie grindų dangą, buvo įrodyta, kad „DESSO Airmaster“ aštuonis kartus efektyviau sugauna ir sulaiko smulkias dulkes nei kietosios grindų dangos ir keturis kartus geriau nei bet kuris kitas kilimas.
 

Image gallery