Big bags filled with flooring waste and ready to be transported to Tarketyt's recycling facilities.

ReStart®: mūsų klientai teigia – tai geriausias sprendimas!

Dangų perdirbimas po naudojimo – tai paprastas ir veiksmingas žingsnis jūsų tvarumo kelyje! Peržiūrėkite tris klientų atsiliepimus, kad sužinotumėte apie jų patirtį, susijusią su Tarkett surinkimo ir perdirbimo programa, ir sužinokite, kaip prisijungę prie ReStart® galite sumažinti išmetamų CO2 teršalų kiekį, sumažinti išlaidas ir sukurti konkurencinį pranašumą.

Išvengta anglies dvideginio išmetimo į aplinką

Žiūrėkite Tarkett interviu su Olivier Berthoud, kuris vadovauja Orleane įsikūrusiai įmonei Soltechnic, tiekiančiai visų rūšių grindų dangas. Olivier pasakoja, kaip ReStart® padėjo jam sutvarkyti grindų dangos atliekas ir kodėl ReStart® buvo idealus pasirinkimas, nesukeliantis rūpesčių. Nuo 2020 m. Soltechnic, naudodama ReStart®, jau perdirbo daugiau kaip 24 tonas atliekų (įskaitant kilimines plyteles ir vinilines grindų dangas), o tai 40 tonų sutaupytų CO2 emisijų.

Sąnaudų mažinimas

Žiūrėkite Tarkett interviu su Kristel Leerkes, Boerhof Project Interiors, įsikūrusios Heeteno mieste Nyderlanduose, savininke. Bendrovė Boerhof Project Interiors teikia viską, kas susiję su projektiniais interjerais, įskaitant grindų dangas. Boerhof Project Interiors prisijungė prie ReStart® beveik pačioje programos pradžioje. Šis klientas pabrėžia, kaip Tarkett ReStart® programa leido jiems ne tik sumažinti sąnaudas, bet ir padėti aplinkai mažinant CO2.

Konkurencinis pranašumas

Žiūrėkite Tarkett interviu su Mančesteryje įsikūrusios komercinių grindų dangų tiekėjos ir montuotojos Mayfield Floors generaliniu direktoriumi Anthony Francis. Anthony pasakoja, kodėl Mayfield Floors prisijungė prie Tarkett ReStart® programos ir prisidėjo prie senų kiliminių plytelių perdirbimo, užuot siuntusi jas į sąvartyną ar sudeginimui. Jis aiškiai nurodo, kokį konkurencinį pranašumą jam suteikia ReStart®.

Circular Selection pasiūlymas

Jei pasirinksite grindų dangą iš Circular Selection, garantuojame, kad jūsų grindų dangos atliekos bus surinktos ir perdirbtos net ir po naudojimo. Mes siekiame ir toliau plėsti šį principą, pritaikydami jį kitoms kolekcijoms, nes nuolat stengiamės diegti naujas grąžinimo sistemas ir perdirbimo technologijas.