„DoubleTree“ viešbutis, Briuselis, Belgija

„DoubleTree“ viešbutis, Briuselis, Belgija

2021 | Briuselis, Belgija

Nuotraukų galerija

„DoubleTree by Hilton Brussels“ yra aštuonių aukštų viešbutis, esantis keliomis minutėmis nuo pagrindinių miesto lankytinų vietų. Pastatytas 1910 m., tai art deco orientyras, kurį nuo 2003 m. valdo „Pandox“. Visiškai atnaujintame viešbutyje yra 354 standartiniai ir liukso numeriai, kurie visi yra autentiškos ir šiuolaikiškos išvaizdos, su drąsiomis ir žaismingomis dizaino detalėmis.

„Tarkett“ buvo pasirinkta tiekti šio prabangaus viešbučio grindis dėl savo patirties kuriant unikalius dizainus ir formatus. Viešosiose viešbučio patalpose išklotos pagal užsakymą pagamintos art deco stiliaus grindys, išklotos prabangiomis vinilo plytelėmis iš kolekcijos „iD Inspiration“. Prieškambariai padengti pagal užsakymą sukurtais „DESSO Axminster“ kilimais.

„Tarkett“ paskatino „The DoubleTree by Hilton Brussels“ prisidėti prie žiedinės ekonomikos perdirbant panaudotus kilimus – 20 690 kilogramų, maždaug 8 200 kvadratinių metrų. Be to, viešbutis grąžina atraižas į gamyklą, kad jos būtų perdirbtos ir pakartotinai panaudotos „Tarkett“ ReStart programoje, taip užtikrinant, kad visos įrengimo atliekos būtų surenkamos ir perdirbamos.

„DoubleTree by Hilton Brussels“ aiškiai parodo, kad tvarumas yra toks pat svarbus kaip ir svetingumas.

 


Sąmoningas pasirinkimas. Žmonėms ir planetai.
Tarkett Human-Conscious DesignTM.

 

Siūloma kolekcija

Apie

„DoubleTree“ viešbutis, Briuselis, Belgija

Pastato savininkas

Pandox

Segmentas