Modern communal office space showcasing Pure, Roots, and Traces designs, from the Essence Elements carpet collection

Essence Elements kolekcija

DESSO

Kūrybiškumas ir užtikrintumas

Naujoje DESSO Essence Elements kolekcijoje yra trys harmoningi dekorai: Pure, Roots ir Traces. Kiekvienas iš jų sukuria estetiką už prieinamą kainą. Kartu jie leidžia drąsiai kurti išraiškingus interjerus, pasižyminčius šiuolaikiškomis spalvomis, taktiliniais elementais ir ilgaamžiškumu.

Lengva išraiška

Funkcionali, plačiai pritaikoma ir ilgaamžė DESSO Essence Elements kolekcija gali būti įtraukiama į derinius, kurie leidžia sukurti grafinius spalvų blokus ar subtilesnius raštus ir zonas. Trys dekorai suteikia išraiškos lengvumo ir kūrybiškumo, nesvarbu, ar norite būti ryškūs ir žaismingi, o gal santūrūs, bet rafinuoti.

PI_EMEA_Essence_Pure_Roots_Main_Image.jpg

DESSO Essence Elements šeima

DESSO Essence Elements kolekciją sudaro trys vienas kitą papildantys ir itin lengvai derinami dekorai. Pure siūlo švarią paletę, kurią sudaro gyvybingi akcentai, pereinantys vidutiniai tonai ir populiariausi neutralūs tonai. Roots įneša nestruktūruoto rašto ir švelnaus taktilinio švelnumo, o Traces pabrėžia gylį ir suteikia apibrėžtumo subtiliomis organinėmis linijomis.

Du nuotaikingi koliažai

Tarkett įsipareigojimas siekti tvarumo

Mes visada stengiamės mažinti savo poveikį planetai ir kartu išlaikyti mažą kainą, nes pripažįstame, kad ne visi mūsų klientai šiuo metu gali investuoti į tvariausių medžiagų naujoves. Standartiskai DESSO Essence Elements gaminamas su ProBase pagrindu. Sudedamosios dalys gali būti surenkamos per ReStart® programą ir perdirbamos mūsų kilimų perdirbimo centre. Pasirinkus EcoBase kiliminių plytelių pagrindą, kolekcija taps visiškai perdirbama, turės nedidelį uždarojo ciklo anglies dioksido pėdsaką* ir įgis Cradle to Cradle® sidabro lygio sertifikatą.

* Pagal gaminio aplinkosauginę deklaraciją (EPD) S-P-05896 – DESSO kiliminės plytelės su 0 % perdirbtu PA6 + EcoBase pagrindu, patikrintos Bureau Veritas, remiantis bendru anglies pėdsaku (A-D moduliai) su uždaro ciklo žiedinio perdirbimo scenarijumi.

Pure, Roots ir Traces

Essence Pure

Essence Pure – tai ramus paprastumas su švaria gyvybingų akcentų, pereinamųjų vidutinių tonų ir geriausiai parduodamų neutralių spalvų palete.

Essence Roots

Viliojantis netaisyklingo, organiško dizaino Roots derina neutralias pagrindo ir akcentines spalvas, atkartojant gamtos raštus.

Essence Traces

Essence Traces pabrėžia gylį ir savo subtiliomis organiškomis linijomis suteikia erdvei apibrėžtumo.

Spalvų gama

Deranti Essence Elements spalvų paletė leis įrengti išraiškingas darbo vietos grindis.

DESSO Essence Elements kolekcijos spalvų paletės apžvalga: Pure, Roots ir Traces.

Nuotraukų galerija