DESSO Airmaster Reflection Collection | campaign page header

DESSO „Airmaster® Reflection“

Puikiai subalansuota

DESSO „AirMaster Reflection“ sukurta atsižvelgiant į šiuolaikinius viešbučių ir darbo vietų interjerus, įkvėpta japonų dizaino filosofijos, orientuotos į pusiausvyrą, ramybę ir gamtą.

Kadangi ribos tarp namų, svetingumo sektoriaus ir darbo vietų vis labiau nyksta, ši 100 proc. perdirbama kolekcija sukurta taip, kad suteiktų atokvėpį nuo mūsų pašėlusios ir suskaldytos egzistencijos, o gera savijauta būtų integruota į grindų dangos audinį. Kolekcijoje panaudota Tarkett patentuota „AirMaster“ technologija, suteikianti apčiuopiamos naudos sveikatai, nes sumažina smulkių dulkių kiekį patalpų ore.

„Airmaster Reflection“ 4 nuotraukų galerija

„Clears the Air®“

Vargu ar galima pervertinti švaraus oro svarbą. Mažytės, nematomos dalelės, vadinamos smulkiosiomis dalelėmis arba kietųjų dalelių tarša, yra lemiamas viešbučių ir darbo vietų oro kokybės veiksnys, tiesiogiai susijęs su pavojumi sveikatai1. Oras be teršalų turi įtakos mūsų ramybei, gerai savijautai ir apskritai - sveikatai.

Nuo pat pristatymo „AirMaster“ technologijos veiksmingumas pasitvirtino tiek daugybėje darbo vietų, tiek ir atliekant griežtus laboratorinius bandymus. Pastarieji įrodė, kad DESSO „AirMaster®“ yra bent aštuonis kartus efektyvesnis fiksuojant ir sulaikant smulkias dulkių daleles, palyginus su lygių grindų dangos sprendimais (PM10), ir bent keturis kartus efektyvesnis, palyginus su įprastais kilimais (PM10)2

Įrodytas efektyvumas

„GUI Gold“ ženklas buvo suteiktas remiantis 15 pakartotinių bandymų vidurkiu (siekiant užtikrinti, kad rezultatai būtų pagrįsti moksliškai, o ne tik vienkartiniu tyrimu), kurių metu buvo fiksuojamas puikus DESSO „AirMaster“ smulkiųjų dulkių sulaikymo efektyvumas. Kai kurių bandymų metu Desso „AirMaster“ pasirodė esąs iki 20 kartų efektyvesnis3 fiksuojant ir sulaikant smulkias dulkes, nei lygių grindų dangų sprendimai.

„Gold Plus“ ženklas buvo suteiktas už aukštus rezultatus pagal tris bandymų kriterijus:

  • Tinkamumas alergiškiems žmonėms
  • Didelis smulkių dulkių sulaikymo pajėgumas
  • Mažo lakiųjų organinių junginių (VOC) išmetimo savybės4

Unikalus, malonus liesti sūkurinis raštas

Su DESSO „AirMaster Reflection“ ant grindų galima sukurti unikalius, liesti malonius sūkurinius raštus. Ši išskirtinė kompozicija išgaunama derinant tekstūrinį neutralų arba tamsesnį viršutinį sluoksnį su lenktomis subtiliomis linijomis ir kontrastingu, arba papildančiu, spalvotu pagrindu. Toks daugiasluoksnis dizainas leidžia eksperimentuoti su linijomis, tekstūromis ir spalvomis, kuriant vizualiai raminančias erdves. Įspūdinga kolekcija sudaryta iš devynių atspalvių.

Atraskite naująją „AirMaster® Reflection“ kolekciją

DESSO „Airmaster® Reflection“

Įkvėpta japonų dizaino filosofijos, orientuotos į pusiausvyrą, ramybę ir gamtą, naujoji DESSO „AirMaster ® Reflection“ spinduliuoja į grindų audinį įkomponuotą gerovę.

Tvarumo sertifikatai

DESSO „AirMaster Reflection“ kiliminės plytelės pagamintos naudojant 100% ekologišką energiją ir turi „Cradle to Cradle Silver“ lygio sertifikatą™.

„Airmaster Reflection“ kredencialai

          

Vaizdų galerija

Spalvų gama

vaizdas
  1. Pasaulio sveikatos organizacijos oro kokybės gairės kietosioms dalelėms, visuotinis atnaujinimas 2005 m.
  2. Remiantis GUI su DESSO „AirMaster®“ atliktais bandymais, lyginant su įprastomis lygiomis grindimis ir įprastomis kiliminėmis dangomis (vidutinės vertės) su struktūrizuotomis kilpomis.
  3. Matavimai atlikti 80 cm ir 110 cm aukštyje (kvėpavimo zonoje).
  4. ISO 16000 bandymų analizė pagal 2010 m. AgBB vertinimo schemą ir pagal GUT išmetamų teršalų kiekio kriterijus