Modern and colorful workspace designed with wellbeing in mind, showcasing the DESSO AirMaster collection

DESSO AirMaster®

Classic, Earth, Sphere

DESSO AirMaster: erdvė kvėpuoti

Siekdami pagerinti oro kokybę gyvenamosiose ir darbo patalpose, Tarkett pristatė naują ir patobulintą DESSO AirMaster kiliminių plytelių kolekciją.

Dėl patentuotos technologijos DESSO AirMaster kiliminės plytelės surenka ir sulaiko smulkias dulkes 8 kartus efektyviau nei lygios grindys ir 4 kartus efektyviau nei standartinės kiliminės dangos1. Mes siekiame išvalyti orą ir suteikti erdvės kvėpuoti.

Spalvinga ir ryški bendra erdvė su moderniu grindų dizainu naudojant atnaujintą DESSO AirMaster spalvų paletę

Atnaujinta spalvų paletė

DESSO AirMaster kolekciją sudaro atnaujinta paletė iš 9 sodrių ir 9 gražių neutralių spalvų. Kiekviena iš šių spalvų turi tekstūrinio dizaino variantą – nuo subtilių Classic linijų iki dramatiškai gilios Earth ir toninės Sphere tekstūros. Nors stiprūs individualiai, šie 3 dekorai puikiai dera tarpusavyje ir padeda sukurti įspūdingus grindų planus, pavyzdžiui, akcentives erdves, darbo vietų atskyrimą nuo judėjimo erdvių. 

Deranti DESSO AirMaster Classic, Earth ir Sphere kiliminių plytelių kolekcijų spalvų paletė

AirMaster Classic

Linijinis AirMaster Classic dizainas bet kokiai patalpai ar darbo vietai suteiks erdvinio gylio, šešėlių žaismo ir išraiškingumo.

AirMaster Earth

Dėl vyraujančio juodo siūlo, spalvų tonų ir netaisyklingų organinių raštų, Earth pasižymi dramatišku gilumu ir taktiliniu patrauklumu.

AirMaster Sphere

Rankų darbo, kaimiško stiliaus ir subtilių, ramių spalvų Sphere suteikia šiuolaikinei biuro aplinkai šilumos ir tekstūros.

Patalpų oro kokybė

Mes esame gyvos, kvėpuojančios būtybės gyvoje, kvėpuojančioje planetoje. Štai kodėl Tarkett mano, kad būtina saugoti orą, kuriuo kvėpuojame. Sukurta siekiant padėti gerinti žmonių ir aplinkos sveikatą bei gerovę, AirMaster yra Tarkett Human-Conscious Design® pavyzdys – mūsų įsipareigojimas kurti grindų dangą naudingą žmonėms ir planetai. To siekiame kiekvieną dieną.

Žodis „kvėpuoti“ natūralioje erdvėje, parodantis, kokia svarbi yra oro kokybė vidaus patalpose ir Tarkett strategijoje.

Mūsų įsipareigojimas siekti tvarumo

Daugiau nei prieš dešimtmetį įsipareigojome, kad žiedinės ekonomikos principas bus mūsų ambicijų pagrindas. Nuolat stengdamiesi mažinti uždarojo ciklo anglies dioksido pėdsaką didžiuojamės galėdami pristatyti patobulintą EcoBase pagrindą, kurio pagrindinę sudedamąją dalį, anksčiau gamintą iš naftos, pakeitė nauja, biologinės kilmės, sudedamoji dalis.

DESSO kiliminės plytelės sudarytos iš siūlų ir EcoBase pagrindo, kuriuos galima išardyti ir perdirbti.

Uždarojo ciklo anglies dioksido pėdsakas

Siekdami stebėti, kiek sugeneruojama ir sutaupoma anglies dioksido per gaminio gyvavimo ciklą, apskaičiuojame ir išoriškai patikriname kiekvienos savo kiliminių plytelių kolekcijos uždarojo ciklo anglies dioksido pėdsaką. 

Mūsų uždaro ciklo sistema užtikrina, kad kiliminės plytelės palieka įspūdingai mažą anglies dioksido pėdsaką2 – kartu su partneriais ir klientais nuolat stengiamės jį dar labiau sumažinti.

DESSO AirMaster Classic, AirMaster Earth ir AirMaster Sphere uždarojo ciklo anglies dioksido pėdsakas

Tarkett bendradarbiavimas su Baux

Tarkett pradėjo bendradarbiauti su BAUX – pasauline tvarių akustinių garsą sugeriančių gaminių sienoms ir luboms lydere. 

Kartu su BAUX buvo sukurta spalvų linija, kurioje derinamos akustinės vidaus plokštės ir AirMaster smulkių dulkių mažinimo technologija, tad dabar jūsų sienų dangos ir kiliminės plytelės puikiai dera ir sukuria sveikesnę, harmoningą darbo aplinką3.

Harmoninga vidaus erdvė su derančia spalvų palete, interjero dizainas naudojant Tarkett grindų dangą ir Baux akustines sienas

Nuotraukų galerija

1Remiantis GUI bandymų ataskaita AirMaster® 090225-01 DF su DESSO AirMaster®, lyginant su standartinėmis lygiomis grindimis ir standartiniu struktūrizuotu kilpiniu kilimu (vidutinės vertės). 

2Uždarojo ciklo anglies dioksido pėdsakas: pagal aplinkosaugines gaminio deklaracijas (EPD) S-P-11790 – DESSO AirMaster Classic, S-P-11675 – DESSO AirMaster Earth, S-P-11798 DESSO AirMaster Sphere, kurias nepriklausomai patikrino „Bureau Veritas“, remiantis bendru anglies dioksido pėdsaku (A-D moduliai) ir uždarojo ciklo perdirbimo scenariju.

3Tarkett ir BAUX yra nepriklausomos ir atskiros bendrovės. Tarkett neprekiauja BAUX produkcija.