Komercinės vinilo grindys, skirtos sveikatos priežiūros erdvėms

Atraskite naujus „iQ Granit“ ir „iQ Eminent“ asortimentus

Istorijos kūrimas

 

Norėdami sukurti istoriją, turime padaryti kažką gana ypatingo, vadovaudamiesi į žmogų orientuotu požiūriu.
„iQ Granit“ ir „iQ Eminent“ įkūnija mūsų įsipareigojimą palaikyti esamą ir būsimas kartas. Kurti paviršius, naudingus žmonėms bei planetai. Tai daryti kiekvieną dieną. Ši universali, iš pirmo žvilgsnio paprasta medžiaga, sukurta prieš 50 metų, yra neprilygstamai pritaikoma, tiek mokyklose, darbo vietose, tiek ligoninėse, viešbučiuose, gamyklose bei oro uostuose. Homogeninis vinilas yra viena iš tokių medžiagų, kurios, galima sakyti, įkūnija funkciją ir estetiką. Unikalus daugiafunkciškumas, naujas dizainas bei  spalvos, sukurta vadovaujantis tvarumo principais. 
 

Geriausios savybės homogenų klasėje

Homogeniškas vinilas yra itin universali, patvari medžiaga, skirta architektams bei dizaineriams, norintiems gaminio neribojančio savo panaudojimo galimybėmis. "iQ" produktai yra pagaminti iš pačių geriausių medžiagų, kad prisidėtų prie sveikos bei saugios aplinkos. Kompaktiška kompozicija pasižymi tvirtumu ir ilgaamžiškumu, galinčiu atlaikyti sunkiausias sąlygas įvairiausiose erdvėse.
Medžiagos prigimtis leidžia puikiai sumontuoti ir taisyti naudojant unikalią sauso poliravimo priežiūros bei restauravimo sistemą. Sandarus paviršius ir unikalus apdorojimas suteikia geriausią savo klasėje apsaugą nuo įbrėžimų ir dėmių.

 

Tikras daugiafunkciškumas

Sukurta reikliausioms patalpoms.
-Garso sumažinimas siekiant apriboti triukšmą ir užtikrinti geresnes gyvenimo sąlygas.
- Atsparumas slydimui tiek basomis, tiek batais, ypač drėgnose patalpose.
- Statinės iškrovos mažinimas, kad įranga veiktų sklandžiai
„iQ Granit Acoustic“, „Granit Safe T“, „Granit Multisafe“ (neslystantys sprendimai) ir „Granit SD“ bei „Toro SC“ (statiniam laidumui ir sklaidymuisi) buvo sukurti taip, kad atitiktų pačius reikliausius techninius reikalavimus, kartu nepamirštant estetikos. 14 pagrindinių spalvų, kurios gali būti derinamos su „iQ Granit“ ir „iQ Eminent“.

Kūrybiškumas bei funkcionalumas

„iQ Granit“ ir „iQ Eminent“ kolekcijos prisideda prie naujo būdo kurti erdves, kurios rūpinasi žmogaus poreikiais.
„iQ Granit“ ir „iQ Eminent“ siūlo 4 raštus su visiškai naujomis spalvų gamomis. Dizainas tinkantis visoms erdvėms bei suteikiantis naujus harmonijos su aplinka pojūčius.

„iQ Granit“ pateikia naują dizainą. Išsaugodamas unikalų „iQ Granit“ charakterį, dabar jis pasižymi šiuolaikišku bei moderniu dizainu ir švelniai šilta tekstūra. Klasikinės spalvos tapo švelnesnių atspalvių, kad būtų sukurta gaivi ir šiuolaikiška harmonija, puikiai deranti su „iQ Eminent“.