Sustainable low-carbon buildings

Taksonomija? Mes pasirengę padėti suderinti jūsų projektus

Šiandien beveik 50 000 įmonių privalo pateikti, kaip jos laikosi ES taksonomijos kriterijų.

Ar jau esate vienas iš jų, o galbūt kuriate tvarų pastato projektą?

Apie taksonomiją

Taksonomijos reglamente numatyta visos Europos klasifikavimo ir ataskaitų teikimo sistema, skirta nustatyti, ar ekonominė veikla yra tvari aplinkosaugos požiūriu. Juo siekiama strategijų sudarytojams, investuotojams ir pramonės atstovams pateikti gaires, kaip geriausiai remti ir investuoti į ekonominę veiklą, kuri padėtų iki 2050 m. sukurti klimato požiūriu neutralią Europos ekonomiką.

ES taksonomija taip pat taikoma ir statybų sektoriaus veiklai. Šio sektoriaus subjektai turi pagrįsti grindų dangų, kurias jie įrengia pastatuose, kuriuos stato, prižiūri, tvarko ar valdo, poveikį klimatui. Jie taip pat turi kiekybiškai įvertinti priemones, kurių imtasi, siekiant išvengti ir sumažinti jų pastatų išmetamų teršalų kiekį per visą gyvavimo ciklą.

Pasiruoškite su Tarkett

Tarkett klientai ir partneriai jau dabar naudojasi mūsų patirtimi tvarių ir žiedinių grindų dangų sprendimų srityje, kad suderintų savo pastatų projektus su taksonomijos kriterijais. Tarkett yra jūsų patikimas partneris ir patarėjas, kai kalbama apie žiedines ir mažai anglies dvideginio išskiriančias grindų dangas, kurios gali padėti atitikti ES taksonomijos kriterijus.

Mūsų komanda pasirengusi padėti jums pateikti tvaraus finansavimo ataskaitas jūsų esamiems ir būsimiems pastatų projektams.

Susisiekite su mumis

Susisiekite su mumis dabar ir mes patarsime, kaip geriausiai suderinti jūsų statybos projektus:

Mūsų taksonomijos įrankių dėžė jūsų rankose

Tarkett's ReStart programme
ReStart®

Skaitykite daugiau apie Tarkett programą, skirtą grindų dangų grąžinimui ir perdirbimui, kad jas vėl įtrauktume į mūsų tiekimo grandinę ir sukurtume naujas grindų dangas.

Tvarūs pastatai
Padedame siekti žaliųjų pastatų sertifikato

Sužinokite daugiau apie tai, kaip galite gauti žaliųjų pastatų sertifikatus ir kaip Tarkett grindų danga gali prie to prisidėti

Tarkett's 2030 climate goals approved by SBTi
Tarkett plataus užmojo 2030 m. klimato tikslai, patvirtinti Mokslu Pagrįstų Tikslų iniciatyvos (SBTi)

Tarkett paskelbė, kad jos artimiausio laikotarpio moksliškai pagrįstų išmetamųjų teršalų mažinimo tikslai buvo patvirtinti Mokslu Pagrįstų Tikslų iniciatyvos (SBTi)

Circular Selection

Circular Selection yra principų, kurie yra mūsų kelionės į žiedinę ekonomiką pagrindas, pavyzdys – atliekų ir taršos šalinimas, naudojimų produktų ir medžiagų išsaugojimas ir natūralių sistemų atkūrimas.

Mes palengvinome tvarių grindų dangų kūrimą, pradėdami naudoti antrinio žaliavų perdirbimo technologijas, kad pasiektume uždarą savo gaminių ciklą, sutelkdami savo tvarius gaminius į vieną išsamią kolekciją. Ir tai tik pradžia. Mes siekiame išplėsti šį principą į kitas kolekcijas, nes nuolat stengiamės diegti naujas grąžinimo sistemas ir perdirbimo technologijas.