DESSO X RENS Header

DESSO X RENS

Naujas požiūris į pakartotinį naudojimą

Tarkett tiki kūrybiškumo galia kuriant funkcionalius gaminius, prisidedančius prie mūsų sveikatos ir gerovės. Siekis kurti visas mūsų kilimines plyteles, atsižvelgiant į žiedinės ekonomikos reikalavimus, yra mūsų veiklos pagrindas.

Tai mūsų bendra atsakomybė – kuo geriau panaudoti medžiagas ir suteikti vertės gaminiams, kurie, kitu atveju, būtų išmesti. Todėl mes sujungėme pastangas ir kartu su „Studio RENS“ pristatome žaismingą, tačiau kruopščiai apgalvotą būdą kaip pakartotinai panaudoti DESSO kilimines plyteles.

DESSO_X_RENS_Designers

Suvienyti raudonos spalvos

Ši visiškai nauja „DESSO X RENS“ kolekcija sukurta ypatingai pabrėžiant spalvas ir raštus. Galima rinktis iš trijų variantų, kurie kviečia kūrybiškai planuoti, žaisti ir įnešti daugiau spalvų į kiekvieną interjerą.

Pasukite, mėginkite, kurkite: „Studio RENS“ dizaineriai žaismingai ir be išankstinio nusistatymo ėmėsi užduoties pratęsti pasenusių ar išmestų DESSO kiliminių plytelių tarnavimo laiką. Jie sugalvojo išradingą dažymo būdą, perdažydami pusę plytelių raudonai.

Sujungtos bendros raudonos gijos, skirtingos originalių kiliminių plytelių tekstūros ir spalvos puikiai dera tarpusavyje.

Nuo rankų darbo iki didelių apimčių

2014 m. „Studio RENS“ pradėjo tyrinėti raudoną spalvą: tai spalva, kuri išreiškia stiprias emocijas, tuo pačiu metu simbolizuodama tiek meilę, tiek pavojų, ir kurią, kaip žinia, sunku naudoti interjero dizaine.

Dizainerių išradingas požiūris ir rankų darbo spalvos pritaikymo procesas leido gauti vertingų įžvalgų, reikalingų kiliminių plytelių pakartotiniam panaudojimui, ir suteikti joms naują gyvenimą. Bendradarbiaudama su dizaineriais Tarkett pristatė šią naujovę rinkai. Didesniu, pramoniniu mastu, tačiau taip pat kruopščiai ir apgalvotai.

DESSO_X_RENS_Designers

Prikelta naujam gyvenimui

Iš kai kurių mūsų plačiausiai naudojamų kolekcijų išimtos DESSO kiliminės plytelės tapo daugybės atspalvių ir tonų. Trys subalansuotų derinių rinkiniai skatina projektuoti ir kurti savo grindų raštus: žaisti spalvomis kiekviename interjere.

„DESSO X RENS“

„DESSO X RENS“ kolekcija sukurta ypatingai pabrėžiant spalvas ir raštus. „DESSO X RENS“ – tai žaismingas, tačiau apgalvotas požiūris į pakartotinį DESSO kiliminių plytelių panaudojimą.

Nuotraukų galerija