Origin Collection | DESSO Recharge & Retrace header

„Origin Collection“

DESSO „Recharge & Retrace“

 

Žiedinės ekonomikos grožis. Holistinio dizaino proceso rezultatas - DESSO „Origin Recharge & Retrace“ kiliminės plytelės yra 100 % perdirbamos. Tekstūra ir raštai įkvėpti žiedinės ekonomikos produktų gaminimo sąvokos „pagaminta taip, kad būtų galima perdirbti“, o kiekviena produktų linija perteikia tobulą gamtos pasaulio netubulumo grožį.

 

Mūsų anglies dvideginio pėdsakas

 

Daryti gera žmonėms ir planetai reiškia imtis realių veiksmų siekiant sumažinti šiltnamio efektą sukeliančių dujų, tokių kaip anglies dioksidas, kurios labai prisideda prie pasaulinio atšilimo, išmetimą.

 

 

„Tarkett“ žiedinės ekonomikos požiūris į kiliminių plytelių gamybą leidžia mums tai padaryti. Kaip vienintelis kiliminių plytelių gamintojas, turintis uždarojo ciklo perdirbimo sistemą, „Tarkett“ apriboja pirminių žaliavų naudojimą naujų produktų gamyboje ir vengia anglies dvideginio išmetimo galimybių, tokių kaip: atliekų deginimas ar sąvartynų naudojimas.

 

DESSO „Origin Collection“ anglies pėdsakas žiedinėje ekonomikoje

Mažiausias anglies pėdsakas žiedinėje ekonomikoje

Nuo žaliavų išgavimo iki gamybos, montavimo, naudojimo ir perdirbimo – mes prisiimame atsakomybę už kilimų prikėlimą naujam gyvenimui.


Mūsų uždarojo ciklo sistema užtikrina, kad mūsų kiliminės plytelės turėtų mažiausią žiedinės ekonomikos anglies pėdsaką* Europoje, kuris yra bent 6 kartus mažesnis** nei bendras mūsų konkurentų anglies pėdsakas.

Sukurta pedirbti

DESSO „Origin“ kolekcija sukurta perdirbti. Šis žiedinės ekonomikos gaminys buvo sukurtas taip, kad jį būtų galima lengvai išardyti ir perdirbti į žaliavą naujų kiliminių plytelių gamybai. Rezultatas: kolekcija, kurioje techninė kompetencija dera su tekstūriniu grožiu. Naujai pradžiai.

DESSO

Sąmoningi pasirinkimai. Žmonėms ir planetai.

Tarkett Human-Conscious Design TM

„Origin Collection“

 

Grožis slypintis dizaino netaisyklingume ir tekstūrinėje įvairovėje, kvietimas prisiliesti, pajausti bei žavėtis.

 

DESSO Recharge

Recharge dizainas primena perdirbtos kreidos, naudojamos EcoBase pagrindo gamyboje, vaizdą, o spalvinė gama puikiai dera su DESSO Retrace kolekcija.

DESSO Retrace

Retrace dizainas ir spalvinė gama puikiai dera su DESSO Recharge kolekcija.

Spalvų gama

 

DESSO „Recharge & Retrace“ kiliminės plyteles sieja ta pati 20 spalvų paletė, leidžianti sukurti stulbinančius spalvų bei dizainų derinius.

 

DESSO „Origin Circular Recharge Retrace“ spalvų apžvalga

Nuotraukų galerija

* Su „EcoBase“ pagrindu, PA6 siūlais, pagal EPD S-P-05827, kurią nepriklausomai patikrino „Bureau Veritas“, remiantis bendru anglies dioksido pėdsaku (A-D moduliai) ir uždarojo ciklo perdirbimo scenariju.

** EPD S-P-05827 palyginimas su bendru anglies dioksido pėdsaku (A-D modulis) iš 19 kiliminių plytelių EPD, patalpintų internete (2022 m. gegužės mėn.), konkurentais, kurių gamybos vieta yra ES + JK, produkto svorio diapazonas 600–699 gr, naudojami poliamido siūlai ir dangos deginimas po naudojimo scenarijus.