flexible workspaces with the DESSO Fuse landscape carpet tile collection perfect for creating multifunctional office spaces.

Pilnavertiška darbo vietos aplinka

Geros savijautos svarba darbo aplinkoje

Tarkett supranta, kaip svarbu kurti sveikas ir patogias darbo vietas. Mūsų grindų dangos sprendimai kuriami atsižvelgiant į akustiką ir patalpų oro kokybę, tad padeda mažinti triukšmo taršą ir gerinti oro kokybę.

Darbo vieta, sukurta galvojant apie gerą savijautą, naudojant 100 % perdirbamą DESSO Fuse Landscape kiliminių plytelių kolekciją

Pagerinkite patalpų oro kokybę su Tarkett

Geresnės patalpų oro kokybės poreikis dar niekada nebuvo toks aktualus. Nors žaliosios erdvės prisideda prie geresnės oro kokybės, padeda darbuotojams pailsėti ir susikaupti, gerai parinktos grindų dangos taip pat atlieka svarbų vaidmenį užtikrinant grynesnį ir sveikesnį patalpų orą.

Žinome, kad jūsų pasirinkta grindų danga yra susijusi su patalpų oro, kuriuo kvėpuojate, kokybe. Mūsų DESSO AirMaster kiliminė danga sugauna ir sulaiko smulkias dulkes geriau nei bet kuris kitas grindų dangos sprendimas, o mūsų prabangios vinilinės plytelės (LVT) be ftalatų išskiria labai mažai lakiųjų organinių junginių (VOC), todėl padeda užtikrinti geresnę patalpų oro kokybę. 

Vargu ar galima pervertinti švaraus oro svarbą. Švarus oras turi tiesioginę įtaką mūsų protui, gerai savijautai ir sveikatai.

Pagerinkite akustiką su Tarkett

Akustika yra svarbiausias punktas darbuotojų prioritetų sąraše. Tylesnė aplinka gerina susikaupimą ir produktyvumą, skatina geresnę savijautą darbo vietoje. Štai kodėl gera garso absorbcija ir triukšmo mažinimas yra tokie svarbūs.

Kai kalbama apie akustiką, kiliminės plytelės yra populiarus sprendimas darbo vietų interjere, kadangi jos sušvelnina aštrius garsus ir sukuria tylesnę, ramesnę aplinką. O pridėję vieną iš mūsų SoundMaster pagrindų, dar labiau optimizuosite garso sugėrimą ir garso izoliaciją. Be to, ji suteikia patogesnį pojūtį po pėdomis nei standartinė kiliminė danga.

Neuroįvairovė darbo vietoje

Tyrimai rodo, kad daugiau neuroįvairovės darbo vietoje gali paskatinti išlaisvinti kūrybiškumą, inovatyvų požiūrį ir mąstymą apie didesnius tikslus. Daugelis neurodiversiškų asmenų patiria jutiminių sunkumų; jie yra arba nepakankamai, arba per daug stimuliuojami, todėl jiems sunku susikaupti ar dirbti grupėje.  

Tarkett siekia suprasti unikalius visų, esančių toje erdvėje, žmonių poreikius, kad galėtų kurti geresnius gaminius ir geresnę patirtį visiems.  Kartu su akustika, grindų spalva, raštas ir tekstūra vaidina svarbų vaidmenį padedant neurodivergentinėms grupėms pagerinti jų bendrą patirtį interjero aplinkoje. 

Vadovaudamasi HOK rekomendacijomis, Tarkett sukūrė įrankių rinkinį, skirtą pagerinti grindų dangų projektavimo ir medžiagų parinkimo procesą, padedantį kurti įvairesnes erdves, puoselėjančias įtraukią darbo vietą, kurioje gali klestėti neurodiversiški darbuotojai.

Rekomenduojamos kolekcijos

Airmaster Sphere

AirMaster Sphere buvo įkvėpta natūralių medžiagų ir elementų, kad šiuolaikinio biuro aplinkai suteiktų šilumos ir tekstūros. Tai technologiškai pažangus kilimas su patentuota AirMaster technologija, kuri, kaip įrodyta, keturis kartus efektyviau (nei įprasti kilimai) sumažina smulkių dulkių koncentraciją ore. 

DESSO AirMaster Reflection

DESSO AirMaster Reflection kolekciją įkvėpė japonų dizaino filosofija, kurios pagrindą sudaro pusiausvyra, ramybė ir gamta. Kolekcija siūlo įkvepiantį ir tvarų būdą gerokai sumažinti kenksmingų smulkių dulkių dalelių kiekį viešbučiuose ir darbo aplinkoje. Dulkės sugaunamos ir sulaikomos ten, kur jos negalės pakenkti: po kojomis.

DESSO ir Patricia Urquiola

Įženkite į aukštųjų technologijų grafinio švelnumo pasaulį su pirmuoju DESSO & Patricia Urquiola bendradarbiavimo rezultatu. Kolekcija turi 12 išskirtinių spalvų: sodrios tekstūros ir išradingi dekorai sujungia tekstilės gaminių lytėjimo malonumą ir grafinio rašto vizualinį patrauklumą. 100% perdirbama, turinti įspūdingai mažą uždarojo ciklo anglies dvideginio pėdsaką.

DESSO Fuse Landscape

Spalvų kelionė. DESSO Fuse interjero erdves įsivaizduoja kaip spalvų laukus su sklandžiais perėjimais, leidžiančiais kurti lanksčias, daugiafunkcines darbo vietas. Gamtos įkvėpti atspalviai ir sklandūs spalvų perėjimai reiškia, kad kiekviename grindų plane yra vietos lankstumui, kuriant švelnios tekstūros erdves, kurios primena skirtingus kraštovaizdžius, nuotaikas bei metų laikus.

iD Square akustinės vinilinės plytelės

Lengvai montuojama ir taip pat lengvai išardoma, nepažeidžiant pagrindo, iD Square suteikia greitą prieigą prie techninio pagrindo ir garantuoja greitą montavimą. Ji taip pat slopina triukšmą, tad idealiai tinka darbo vietoms ir komerciniams projektams, įskaitant viešbučius.

Atraskite visą Tarkett grindų dangų sprendimų ir paslaugų asortimentą biurams mūsų pagrindiniame segmentų puslapyje