Laminuotos grindys: greitas įrengimas bei ilgaamžiškumas — pagaminta Europoje

Laminuotos grindys: greitas įrengimas bei ilgaamžiškumas — pagaminta Europoje

Mūsų specializuoti laminuotų grindų dangų sprendimai kruopščiai sukurti siekiant patenkinti unikalius kolektyvinių būstų, gyvenamųjų pastatų ir viešbučių poreikius.

Estetikos ir praktiškumo balansas

Tarkett tiki, kad puikus dizainas visada turi derėti su funkcionalumu. Mūsų laminuotų grindų kolekcijos užtikrina harmoningą estetikos ir praktiškumo pusiausvyrą. Joms būdinga aukščiausios kokybės medienos ir kai kurių tekstūruotų paviršių interpretacija, leidžianti sukurti rafinuotą dekoratyvinį efektą, kuris papuoš bet kokį viešbučio kambarį, bendrą erdvę ar kolektyvinio būsto projektą. Nesvarbu, ar projektuojate prabangų viešbučio miegamąjį, ar modernią gyvenamąją erdvę, mūsų grindų dangų sprendimai sklandžiai įsilies į jūsų architektūrinę viziją.

Nuo klasikinių eglutės raštų iki plačių lentų – galite lanksčiai rinktis tobulą grindų dangos stilių, papildantį jūsų dizaino koncepciją. Turėdami platų pasirinkimą galite kurti erdves, kurios atitiktų jūsų kūrybinę viziją.

Didesnis produktyvumas

Mes vertiname laiką, kurį investuojate į savo architektūrinius projektus, tad mūsų laminuotos grindys sukurtos taip, kad jas būtų galima greitai ir be vargo įrengti su 5G click užraktu. Jis užtikrina, kad savo architektūrines koncepcijas galėsite įgyvendinti efektyviau, optimizuodami projektų terminus ir išteklių paskirstymą.

Bekompromisis ilgaamžiškumas

Mes suprantame, kad ilgaamžiškumas yra svarbiausias raktas į gerą gyvenamųjų namų ar viešbučių projektų patirtį. Štai kodėl siūlome dvi išskirtines vandeniui atsparių grindų kolekcijas. Šios kolekcijos kruopščiai sukurtos taip, kad atlaikytų drėgmės ir išsiliejimų keliamus iššūkius, taip sumažinant žalos ir pretenzijų riziką. Su mūsų grindų dangų sprendimais galite pasikliauti ilgalaike savo architektūrinių projektų kokybe ir eksploatacinėmis savybėmis, užtikrinančiomis, kad jie išliks tokie pat įspūdingi, kaip ir pirmąją dieną, net ir ten, kur gali būti vandens poveikis.

Pagyvinkite savo architektūrinius kūrinius naudodami Tarkett laminatą

Patirkite greito montavimo patogumą, trumpesnį projekto įgyvendinimo laiką ir kūrybinę laisvę, suteikiančią daugybę dizaino galimybių.

Tarkett skatina bendradarbiavimą: mes nesame tik tiekėjai, mes esame jūsų partneriai įgyvendinant jūsų architektūrines vizijas. Mūsų atsidavusi komanda pasirengusi padėti jums pasirinkti idealius grindų dangų sprendimus, sklandžiai derančius prie jūsų dizaino ir funkcinių reikalavimų.

 

Atraskite mūsų kolekcijas

Būkime praktiški