to be filled

Kūryba ir vizualizavimas

Bendradarbiavimas kuriant ir vizualizavimas

Pasitelkę savo dizainerių patirtį ir žinias, galime padėti perkelti kitą jūsų komercinio interjero projektą į aukštesnį lygį, o grindų dizainą iš eskizo į specifikaciją.

DESSO dizaineriai atlieka spalvų tyrimą, kad padėtų sukurti tobulą grindų dangą kitam jūsų biuro interjero projektui.

Kurkime kilimines plyteles kartu

Sukurkite ir suprojektuokite savo unikalią kiliminių plytelių kolekciją, kad jūsų biuro interjero projektas teiktų malonumą. Mūsų kilimų dizaino centre, įsikūrusiame Waalwijk (Nyderlandai), mes kuriame kartu su jumis ir įtraukiame jus į gamybos procesą. Jūs esate kūrybinio proceso centre ir mes kartu suprojektuosime grindis, atitinkančias konkrečius jūsų klientų poreikius. 

PILDYTINA

Įgyvendinkite savo grindų planus su trimatėmis tekstūromis

3D interjero projektavimo programinė įranga sukėlė revoliuciją komercinio interjero projektavime. Norėdami padėti jums įgyvendinti projektus ir pristatyti savo idėjas klientams, daugumą mūsų kiliminių plytelių dizainų galima parsisiųsti iš mūsų kolekcijų puslapių, 3D Warehouse ir pCon.planner, kuriuos mes nuolat pildome.

Patalpų vizualizavimo programėlė

Naudodami patalpų vizualizavimo programėlę galite pamatyti Tarkett grindų dangą pasirinktoje erdvėje. Galite rinktis iš įvairių platformoje esančių erdvių ir interjerų arba įkelti savo nuotrauką. Taip pat galite pasirinkti grindų kryptį, kad toje pačioje aplinkoje išbandytumėte skirtingus išdėstymus. 

PILDYTINA

Atraskite visą Tarkett grindų dangų sprendimų ir paslaugų asortimentą skirtą biurams mūsų pagrindiniame segmentų puslapyje.