Grindų dangos sprendimai darbo vietai

Grindų dangos sprendimai darbo vietai

Tvarios grindų dangos šiuolaikinėms darbo vietoms

Šiuolaikinių darbo vietų projektavimas tampa vis sudėtingesnis. Keičiasi žmonių darbo įpročiai, keičiasi ir lūkesčiai biurui. Daugiafunkcinė, nežalinga aplinkai, šiuolaikinė darbo vieta turėtų užtikrinti komfortą, kūrybiškumą ir gerą savijautą.

Tarkett supranta, kad dirbantiems reikia lanksčių darbo vietų, kurios galėtų ir įkvėpti, ir nuraminti. Vadovaudamiesi naujausiais vartotojų tyrimais, mes gaminame tvarias grindų dangas, kurios palaiko darbuotojų produktyvumą ir prisideda prie bendros darbovietės gerovės.
 

Tvari grindų danga

Tvarios darbo vietos kūrimas prasideda nuo tinkamos, nežalingos aplinkai grindų dangos paieškos. Mūsų pilnai perdirbamos kiliminės plytelės turi įspūdingai mažą anglies pėdsaką, kurį nuolat stengiamės dar labiau sumažinti.

Gera savijauta darbo vietoje

Mūsų Tarkett biurų grindų dangos sprendimai kuriami atsižvelgiant į žmonių sveikatą ir gerovę. Įrodyta, kad geresnė savijauta darbo aplinkoje didina produktyvumą, gerina nuotaiką ir net padeda išlaikyti darbuotojus.

Kūrimas ir vizualizacija

Kalbant apie grindų dangas, individualus pritaikymas tampa vis svarbesnis. Pasitelkę mūsų dizainerių patirtį ir kompetenciją, galime padėti pakelti jūsų komercinio interjero projektą į kitą lygį, ištobulindami jūsų grindų dizainą nuo eskizų iki specifikacijų.

Rekomenduojama grindų danga darbo vietai

Kiliminės plytelės

DESSO kiliminės plytelės pasižymi išskirtiniu europietišku dizainu, šiuolaikiškomis švariomis linijomis, minimalistine estetika ir gaivia spalvų palete. Mūsų kiliminių plytelių kolekcijos su EcoBase pagrindu yra 100 % perdirbamos ir pasižymi įspūdingai mažu anglies pėdsaku, kurį nuolat stengiamės dar labiau mažinti.

Prabangios vinilinės plytelės (LVT)

Mūsų prabangios vinilinės plytelės ir lentelės suteikia visišką dizaino laisvę ir begalę išdėstymo galimybių, pasirinkus iš plataus dekorų, spalvų ir formatų asortimento. Paviršius apdorotas Top Clean, tad jas lengva prižiūrėti. Grindys atsparios įbrėžimams ir dėmėms.

Mediena

Natūrali mediena į patalpas įneša vis labiau populiarėjančių gamtos elementų. Jos grožis, stiprumas ir charakteris suteikia autentiškumo ir šilumos bet kokiam interjerui. Medinės grindys su click montavimo sistema yra lengvai įrengiamos ir paruoštos naudojimui.

Įgyvendintos idėjos

Pamatykite, kaip kiti panaudojo mūsų grindų dangų sprendimus savo darbo vietų projektų kūrimui.

DESSO Linon ir Essence kiliminės plytelės, naudotos renovuojant Švedijos mokesčių agentūrą Sundbyberge, Stokholme

Rekomenduojamos kolekcijos

DESSO ir Patricia Urquiola: įženkite į aukštųjų technologijų grafinio švelnumo pasaulį

Patricia Urquiola pristatinėti nereikia. Lengvabūdiškas ir poetiškas, tačiau į detales orientuotas ir pragmatiškas, jos požiūris į medžiagiškumą ir dizaino procesus yra novatoriškas ir žaismingai drąsus. Įkvėpimo semdamasi iš austos tekstilės, Patricia Urquiola šią naują DESSO kiliminių plytelių kolekciją pripildė išraiškingų detalių ir maloniai minkštų trikotažo bei vilnos savybių.

Fuse Landscape: leiskitės į kelionę per spalvas

Kolekcija Fuse Landscape įsivaizduoja interjero erdves kaip spalvų laukus su sklandžiais perėjimais, leidžiančiais kurti lanksčias, daugiafunkcines darbo vietas. Vienas kitą papildantys atspalviai ir tekstūros organiškai susilieja ir be pastangų kuria gražias erdves.

DESSO Desert: stulbinantis dizainas – be pastangų

Mūsų dizaineriai atnaujino populiariąją DESSO Desert kolekciją. Su platesniu naujų prislopintų atspalvių spektru, jungiančiu esamas neutralias ir akcentines spalvas, atnaujinta DESSO Desert paletė pateikia daugybę derinių kūrybinei išraiškai.

iD Square: modulinė vinilinė danga

iD Square pateikia vieną iš didžiausių dekorų ir spalvų pasirinkimų rinkoje. Dėl panašaus storio (aukščio skirtumas < 2,5 mm) ir dekorų lengvai derinama su Desso kilimais.