DESSO & Ex Nature kilimų kolekcija

DESSO & Ex Nature

Gamtos įkvėpti

„Tarkett DESSO & Ex Nature“ kolekcija buvo sukurta bendradarbiaujant su interjero architekte Odette Ex bei įkvėpta mūsų prigimtinio noro būti harmonijoje su gamtos pasauliu. Odette Ex, pirmaujančios tarptautinės interjero architektūros firmos „Ex Interiors“ įkūrėja, kuri atsižvelgia į žmogaus gerovę bei visas jos sudedamąsias detales.

Derinant pagal užsakymą pagamintus, aukščiausios kokybės kilimus prie interjero, galite susikurti savo unikalią, gamtos estetikos įkvėptą erdvę.

„Tarkett DESSO & Ex Nature“ kolekcija buvo sukurta bendradarbiaujant su interjero architekte Odette Ex bei įkvėpta mūsų prigimtinio noro būti harmonijoje su gamtos pasauliu. „Tarkett DESSO & Ex Nature“ kolekcija buvo sukurta bendradarbiaujant su interjero architekte Odette Ex bei įkvėpta mūsų prigimtinio noro būti harmonijoje su gamtos pasauliu.

Harmonijos pojūtis Jūsų erdvėse

„Tarkett DESSO & Ex Nature“ kolekcija buvo sukurta bendradarbiaujant su interjero architekte Odette Ex bei įkvėpta mūsų prigimtinio noro būti harmonijoje su gamtos pasauliu. Architektė Odette Ex kviečia mus pasivaikščiojimui po natūralią gamtą bei žaliuojančius miškus

Naudojant organines tekstūras ir spalvinius tonus „DESSO & Ex Nature“ perteikia ramaus ryšio su gamta jausmą, kuris suteikia šilumos, lytėjimo ir akustinio komforto bet kokiai aplinkai. Toks daugiafunkciškumas aktualus įvairiose erdvėse - skirtose darbui, viešbučių bei laisvalaikio erdvėse.

Odette taip pat naudoja grafiškesnes formas, kad suteiktų dizainams modernumo bei žaismingumo.

Šešios pagrindinės spalvos

Gražiai persipinančios spalvos bei autentiškas atmosferos poveikio efektas pasiekiamas naudojant šešias pagrindines spalvas – žemės, smėlio, samanų, dangaus bei anglies.

 

„DESSO & Ex Nature“ spalvos bei dizainas

Taip pat galima įsigyti pagal užsakymą pagamintų kilimėlių

Suteikite savo erdvėms unikalumo su organiškų spalvų, įvairių formų kilimėliais, optimalus komfortas, šiluma bei jaukumu spinduliuojanti atmosfera. Pasirinkite savo mėgstamą spalvą, formą, dydį bei apdailą ir padėkite kilimėlius kaip akcentinę, akį traukiančią erdvės detalę.

 

„DESSO & Ex Nature“ individualiai pagaminti kilimėliai – su dviejų tipų kraštų apdaila

Vaizdų galerija