Kilimų dizaino centras

Kilimų dizaino centras

Bendras individualių kiliminių plytelių kūrimas

Norite unikalios, Europoje sukurtos grindų dangos, kuri sklandžiai derėtų prie jūsų pastato, pasirinktų spalvų ir medžiagų?

Kalbant apie grindis, pritaikymas individualiems poreikiams tampa vis svarbesnis. Štai kodėl gamykloje Olandijoje įkūrėme Kilimų dizaino centrą.

colour study for carpet design customization and co-creation at DESSO

Kilimų dizaino centras yra ir dizaino laboratorija, ir gamybos vieta. Kartu su patyrusia dizainerių komanda čia galite derinti spalvas ir struktūras, kad sukurtumėte savo išskirtinę dangą.

Kaip tai veikia?

„Dizaino centre dirbsite su mūsų dizainerių komanda, derindami kiekvieną kiliminės plytelės „ingredientą“. Kartu su jumis mūsų dizaineriai išnagrinės kiekvieną gamybos proceso etapą, kad sukurtų tikrai unikalų dizainą“, – sakė Ludwig Cammaert, „Tarkett EMEA“ dizaino, techninio kilimų vystymo direktorius. „Tai taip pat įkvepia mūsų dizaineriams dirbti su išorės dizaineriais, nes jie procesui suteikia skirtingų požiūrių ir perspektyvų. Kartu mes kalbame dizaino kalba.“

Norite kurti kartu su mumis?

Ar turite didelį projektą ir norėtumėte pridėti savo indėlį prie prie grindų dizaino?

Užsukite į Kilimų dizaino centrą, kur rasite praktiškai neribotą spalvų gamą kartu su daugybe galimų konstrukcijų. Susisiekite su vietiniu Tarkett atstovu dėl susitikimo.

Bendradarbiavimas kuriant ir vizualizavimas

Sužinokite daugiau mūsų bendradarbiavimo kuriant ir vizualizavimo paslaugas naudodami toliau pateiktą nuorodą.